Annonce
Ribe Esbjerg HH

To mand på skadeslisten: Træneren vil have dem klar til vigtig pokalkamp

Gunnar Steinn Jónsson har igen problemer med læggen. Ham kan Ribe-Esbjerg HH, der har imponeret i sæsonens første to træningskampe med sikre sejre over SønderjyskE og TTH Holstebro, dårligt undvære. Foto: Jacob Schultz
Annonce

Han havde smil på læben, selvom han ikke selv havde været med til at lammetæve TTH Holstebro med 32-26.

Og årsagen til, at Ribe-Esbjergs forsvarsspecialist Daniel Ingason for tiden er i ret godt humør er naturligvis, at han er tilbage på håndboldbanen i løbet af meget kort.

- Jeg er med igen i næste uge, vurderer islændingen, der i alt for lang tid har døjet med en fodskade.

Ingason har endelig fået skaden undersøgt til bunds, og nu gør han altså så store fremskridt, at der er begrundet håb om, at han snart er i stand til at bidrage.

Cheftræner Kristian Kristensen forventer dog ikke, at han kommer til at bruge ham i den kommende uges træningskampe mod Skanderborg og Lemvig, der spilles onsdag og fredag i Strib og Troldhede.

- Daniel er slet ikke fit til at spille kampe endnu, men det bliver han. Jeg er sikker på, at han virkelig kommer til at kunne hjælpe os.

- Jeg skal have ham til at dække inde i midten, men selvom han kun spiller forsvar på det islandske landshold, har jeg en klar idé om, at han også skal spille angreb.

Annonce

Klar til kamp

Ribe-Esbjergs første betydningsfulde kamp i den nye sæson er en 1/8-finale i pokalturneringen ude mod HC Midtjylland fra 1. division. Det opgør spilles torsdag den 13. august.

- Forhåbentlig kan vi få Ingason klar til den kamp. Det er det, jeg håber på, tilføjer cheftræneren, der også bruger en del krudt på Gunnar Steinn Jónsson for tiden.

Den lægskade, som generede ham i sidste sæson, er nemlig brudt op igen.

- Vi får ham scannet, for nu skal vi have styr på det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Advokatundersøgelse uddeler kraftige tæv til tidligere VUC Syd-ledelse: Dårlig ledelse, inhabilitet og dokumentsjusk

CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Danmark

Få overblikket: Må man ikke længere invitere 12 familiemedlemmer til 50-års fødselsdag?

Annonce