Annonce
Tønder

To nye kandidater til Borgerlisten Tønder

Borgerlisten Tønder er klar med to nye kandidater Betty Bevan og Flemming Erik Pedersen. Foto: Borgerlisten Tønder.

TØNDER: Borgerlisten Tønder er klar med kandidat nummer 18 og 19, oplyser partiet i en pressemeddelelse.

Den ene er Betty Bevan, der bor i Skærbæk og har en konsulentvirksomhed indenfor sko- og beklædningsindustrien. Hun mener, at Borgerlisten har klare bud på at få vendt den negative befolkningsudvikling.

- Vi skal styrke lokalområdernes selvbestemmelse, hvilket bør afspejles i den kommunale udvalgsstruktur og økonomiske prioriteringer. Vi skal også sikre erhvervslivet de bedste rammevilkår ved at kæmpe for, at de rette infrastrukturer er på plads, siger hun i pressemeddelelsen.

Annonce
Flemming Erik Pedersens er pensionist, men har tidligere arbejdet som landmand, chauffør og musiker. Foto: Borgerlisten Tønder.

Den anden kandidat, Flemming Erik Pedersen, er pensionist, og han har en baggrund som landmand, chauffør og musiker. I dag er han frivillig i kulturhuset Emanuel i Skærbæk, hvor han er med til at arrangere koncerter.

- Jeg har valgt at stille op for Borgerlisten, fordi den arbejder for udvikling i de små samfund og for den grønne omstilling, hvor mit hjerte banker for en omstilling, der tager hensyn til små erhvervsdrivende og landbruget. Både konventionelt og økologisk, siger han i pressemeddelelsen.

Tæt på 20 kandidater

Det glæder formanden, Lars Thomsen, med de to nye kandidater, der blandt andet er med til at bringe partiet endnu tættere på målet om at have 20 navne på listen til efterårets kommunalvalg.

- De har begge en stor berøringsflade i lokalområdet, ligesom de har gode netværk i hver deres fokusområde. For Bettys vedkommende i erhvervskredse og for Flemmings vedkommende i kultur- og fritidsmiljøet, så det er med stor tilfredshed, at vi kan byde velkommen til disse to stærke kandidater hos Borgerlisten, siger formanden i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce