Annonce
forside

To nye point til GGIF

Det blev til yderligere to point til GGIF, da Kolding HK i weekenden blev besejret med 32-25. Arkivfoto: André Thorup
Annonce

Grindsted: De bedste håndboldherrer fra Grindsted GIF sikrede sig i weekenden yderligere to point til samlingen. Dermed er holdet solidt placeret i midten af 2. division.

Weekendens kamp var på udebane i Kolding, hvor bundholdet fra Kolding Håndboldklub tog imod. Hjemmeholdet kom bedst fra start og var foran i kampens indledning, hvor det lykkedes dem at trække tempoet ud af kampen, hvorefter de efter nogle lange angreb kunne skyde på et lidt for fladt forsvar eller spille ind til stregen.

I den modsatte ende af banen var det imidlertid ikke den store udfordring for GGIF at spille sig frem til chancer, og gæsterne kunne derfor langsomt lave hul og til slut gå til pause med en føring på 17-12.

Annonce

Hjemmekamp på søndag

Kampens anden halvdel kom på mange måder til at ligne den første. Undervejs forsøgte hjemmeholdet med forskellige former for forsvar - der blev dækket meget offensivt op, og holdet forsøgte med en dobbelt mandsopdækning. Det hjalp dog ikke alverden, og gæsterne kunne bevare forspringet og endda øge det med et par mål til slutresultatet 32-25.

Topscorer for Grindsted GIF blev Nikolaj Svalastog med 10 scoringer.

På søndag spiller holdet igen hjemme i Lynghallen. Det sker klokken 16.30, hvor Rækker Mølle Håndbold kommer på besøg.

I kvindernes 3. division spiller Grindsted med i den sjove ende, men tabte i den forløbne uge i Skanderborg. Filskov IF ligger sidst og rykker formentlig en række ned til næste sæson.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

SF'er opfordrede Søvndal til at gå efter borgmesterposten i vinter: - Nu kan vi måske få en reel valgkamp

Esbjerg

Livsfarlige udspring i lystbådehavn: Unge badegæster blev bortvist fra Esbjerg Strand

Annonce