Annonce
Esbjerg

To nye valgt til menighedsrådet i Hunderup

Det lykkedes at få valgt tre nye medlemmer til menighedsrådet ved Hunderup Kirke. Foto: Martin Wilde
Annonce

HUNDERUP / SEJSTRUP: Flere end halvdelen af medlemmerne af menighedsrådet i Hunderup Sogn blev skiftet ud, da der forrige onsdag var valgforsamling i HSI's lokaler i Hunderup. Tre af de fem menighedsrådsmedlemmer, heriblandt den nuværende formand for menighedsrådet Karen-Lena Randrup, havde tilkendegivet, at de ikke var villige til genvalg. De to andre er Mette Pors Fredslund og Hans Jørgen Risager Kristensen.

- Heldigvis følte jeg mig ikke presset til at tage en periode mere, siger Karen-Lena Randrup, der har siddet i menighedsrådet i 20 år.

Ddet var da heller ikke noget problem at sammensætte et nyt menighedsråd. Nyvalgt blev Anne Lodskou, Lejf Bjerrum Jørgensen og Birthe Kristensen. Genvalgt blev Jan Skovgaard Christensen og Inga Jensen. Som stedfortrædere blev valgt Inga Iversen og Mette Bjergmark.

- Heldigvis lykkedes det at få valgt nye menighedsråd hele vejen rundt i Kongeåpastoratet. Det gik faktisk lidt bedre, end jeg havde håbet på her i Hunderup. Jeg tror, coronaen har gjort, at folk tænker dybere over tingene, siger den afgående menighedsrådsformand Karen-Lena Randrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce