Annonce
Kultur

To nye Varde-foreninger får en sen nytårshilsen

Drift RC Varde og Varde Stand Up Paddle modtog hver 2.909 kroner fra Varde Kommune. Fra venstre er det chefsergent Karsten Hansen, de to medlemmer fra Drift RC Varde, Jan Lund Vinbech og Martin Krogh og borgmester Erik Buhl (V). Foto: Henrik Reintoft
Annonce

Varde: Varde Kommune får hvert år 40 procent af et eventuelt overskud fra Nytårskoncerten. De 60 procent går til garnisonerne i Nymindegab, Oksbøl og Varde. I år er der 2.909 kroner hver til to foreninger fra Varde Kommune. Det er Drift RC Varde og Varde Stand Up Paddle. To nystiftede foreninger, som hver især tilbyder en ny aktivitet for borgerne.

Pengene blev overrakt af borgmester Erik Buhl (V) på Varde Rådhus onsdag i forbindelse med offentliggørelse af solisterne til næste års nytårskoncert. Det er Julie Berthelsen og Amin Jensen.

Varde Stand Up Paddle var forhindret i at deltage, mens Martin Krogh (40) og Jan Lund Vinbech (43) fra Drift RC Varde med 30 medlemmer var mødt op.

- Vi hygger tre dage om ugen. Det går ud på at få de unge væk fra computeren og ud at møde nogle folk og få nye venner, siger Martin Krogh.

Og som et alternativ til fodbold og håndbold.

Klubben dyrker sin hobby i kælderen på Lykkegårdskolen søndag, tirsdag og torsdag. Deres hobby går ud på at få elbiler i størrelsesforholdet 1:10 til at drifte (skride ud).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce