Annonce
Vejen

Skal fremstilles i grundlovsforhør: Mor og kæreste anholdt for grov vold mod halvandet år gammelt barn

Foto: John Randeris

Rettelse: Det fremgik tidligere, at det var barnets forældre, der var blevet anholdt. Det viser sig nu, at politiet har givet forkerte oplysninger. Manden er retteligt morens kæreste og ikke far til barnet.

Vejen: En 22-årig kvinde og hendes kæreste, en 35-årig mand, er torsdag blevet anholdt og sigtet for grov vold mod kvindens halvandet år gamle datter.

Det skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse og på Twitter.

Annonce

Parret er bosat i Vejen Kommune, og det var kommunen, der anmeldte sagen, da den 18 måneder gamle pige fredag i sidste uge blev indlagt på Odense Universitetshospital med brud. De efterfølgende undersøgelser og udtalelser om pigens fysiske tilstand samt politiets efterforskning har betydet, at politiet torsdag valgte at anholde den 22-årige kvinde og 35-årige mand.

De bliver fredag formiddag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Esbjerg, hvor anklagemyndigheden vil begære lukkede døre af hensyn til offeret og den videre efterforskning i sagen.

Straffelovens § 245 siger:

1. Den, der udøver et legemsangreb af særligt rå, brutal eller farlig karakter eller gør sig skyldig i mishandling, straffes med fængsel indtil 6 år. Har et sådant legemsangreb haft betydelig skade på legeme eller helbred til følge, skal dette betragtes som en særligt skærpende omstændighed.

2. Den, der uden for de i stk. 1 nævnte tilfælde tilføjer en anden person skade på legeme eller helbred, straffes med fængsel indtil 6 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Team Esbjerg For abonnenter

Så længe må Team Esbjerg undvære sin største stjerne: Status på Estavana Polmans knæskade

Annonce