Annonce
Varde

To sigtet for grov vold mod 11 uger gammelt barn

Politiet har sigtet to unge personer for grov vold mod et spædbarn. Foto: Colourbox
Syd- og Sønderjyllands Politi har anholdt og sigtet to personer for grov vold mod et blot 11 uger gammelt barn.

Et blot 11 ugers gammelt spædbarn har angiveligt været udsat for grov vold af to personer fra Varde-området. De er nu anholdt og sigtet af politiet efter den grove voldsparagraf.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse tirsdag.

Her fremgår det, at politiet fik en anmeldelse i sagen den 29. november 2019. Ifølge politiet er de to anholdte spædbarnets primære omsorgspersoner. Der er tale om en 22-årig mand samt en kvinde på 19 år. De blev anholdt tirsdag klokken 10.20.

Politiet har siden anmeldelsen efterforsket sagen og oplyser, at de sigtede ikke har taget stilling til sigtelsen. Anklagemyndigheden skal nu tage stilling til, om der er grundlag for fremstilling ved et grundlovsforhør. Syd- og Sønderjyllands Politi havde tirsdag ikke yderligere oplysninger til pressen af hensyn til den fortsatte efterforskning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Mens regeringen tøver, holder danskerne i kø

Læserbrev: Omtrent fire måneder er der gået, siden den socialdemokratiske transportminister, Benny Engelbrecht, proklamerede i JydskeVestkysten, at han for længst er trukket i arbejdstøjet, og at der fra regeringens side bliver arbejdet hårdt på en ny infrastrukturplan. Noget vi i Venstre selvsagt var glade for at høre. Nu er der som sagt gået over fire måneder, og på kalenderen står der 2020. Mere end et halvt år er gået, siden Socialdemokratiet flyttede ind i regeringskontorerne, og danskerne er endnu ikke stillet en infrastrukturplan i udsigt. Mens trafikken på de danske veje snegler sig afsted, og borgere og virksomheder bruger mere tid på kø og trængsel, kan transportministeren end ikke sætte et årstal på en ny infrastrukturplan. Alle os sydjyder må således gå rundt i uvished – vi ved ikke, om vi er købt eller solgt. Og uvisheden skaber selvfølgelig bekymring. For hvad skal der ske med Ny Midtjyske Motorvej? E45/E20 ved Kolding? Rute 11 fra Korskro til Varde? Eller for den sags skyld opgraderingen af Rute 11 til Tønder? Ingen ved det. Sidste år kom vi i Venstre i mål med en aftale om at investere mere end 110 milliarder kronet i vores infrastruktur frem mod 2030. Investeringer, som ville sikre vækst og bosætning over alt i Danmark. Derfor er det mildest talt bekymrende, at vi i Sydjylland ikke kan vide os sikre på, om de investeringer, som vi i Venstre var med til at aftale, overhovedet bliver til noget. I Venstre vil vi arbejde for, at vi hurtigst muligt bliver indkaldt til forhandlinger om en infrastrukturaftale. Vi kan ikke vente længere. For når borgere og virksomheder holder i kø koster det samfundet 20 milliarder kroner om året. Derfor er en god og sammenhængende infrastruktur helt grundlæggende for fortsat vækst og udvikling. Noget som er altafgørende, hvis vi skal investere i velfærd og grønne løsninger. Så alt imens regeringen har skudt endnu et løfte til hjørne, må vækst og udvikling sættes på pause.

Annonce