Annonce
Speedway

To speedwayklubber dropper 2020-sæsonen

Grindsted og Esbjerg kommer ikke til at køre speedway i år. Arkivfoto: Martin Ravn
Esbjerg Vikings og Grindsted Speedway Klub har besluttet ikke at køre i den danske speedwayliga i 2020, såfremt ligaen overhovedet begynder i år.
Annonce

Speedway: Sæsonen burde være i fuld gang, men coronavirussen har sat en stopper for speedway på dansk jord hidtil i 2020.

I øjeblikket er det stadig usikkert, om den danske speedwayliga bliver til noget i år.

Gør den det, bliver det med sikkerhed uden to af de sædvanlige klubber.

Esbjerg Vikings og Grindsted Speedway Klub har besluttet at stå over i denne sæson. Det skriver begge klubber i pressemeddelelser. Både Esbjerg og Grindsted forventer at være tilbage i 2021.

- Sammen med de øvrige klubber har vi afventet udviklingen og havde håbet på opstart i juli, men samtidig har vi også set dette tidspunkt som vores deadline for, om det ville give mening at fortsætte arbejdet med 2020 eller skifte fokus til 2021, skriver klubberne.

Begge klubber angiver corona-situationen som årsag til, at de trækker sig. Klubberne er bekymrede for, om det vil være muligt at efterleve de mange restriktioner, hvis sæsonen skal startes op, og klubberne er desuden bekymrede for de økonomiske følger deraf.

Klubberne tilbyder, at sæsonkortholdere kan overføre kortet til den næste sæson og alternativt få beløbet betalt tilbage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Haderslev

Friture satte ild i køkken

Danmark

Fundings analyse: Når Messerschmidt bliver forfremmet, skal du lægge mærke til disse tre ting

Danmark

Messerschmidt bliver forfremmet: Afløser Espersen som næstformand i DF

Annonce