Annonce
Kolding

To stærke kandidater

Annonce

Læserbrev: Vi har haft en stærk borgmester i Kolding i 12 år i Jørn Pedersen, og derfor er det virkelig også en spændende politisk tid, vi går i møde.

Folketingsmedlem af Koldingkredsen Eva Kjer Hansen har bekræftet, at hun agter at stille op som Venstres nye spidskandidat og blive Jørn Pedersens efterfølger. For mig er det en glædelig nyhed, da jeg elsker valg - den demokratiske proces, hvor medlemmerne har taget stilling, og man får muligheden for at sætte sit kryds på netop den kandidat, man tror på kan udvikle ens fantastiske by.

For Venstre er det stærkt, at vi nu har to kandidater, som besidder gode kvalifikationer og store visioner for byens forsat positive udvikling og velfærd: 43-årig byrådspolitiker og gruppeformand Jakob Ville og den indflydelsesrige eks-minister og nuværende folketingsmedlem Eva Kjer Hansen.

Det er stærkt af Eva, at hun har viljen til at kaste sig ud i det kommunale, og om nogen kender hun Kolding og har stor indsigt i de politiske udfordringer byen har, hun har trods alt knoklet for byen i 30 år fra Christiansborg, så få mig er det opmuntrende, at hun nu er klar til at knokle videre i en kommunal politisk sammenhæng.

Straks kommer der kritik. Hun leder bare efter en taburet at sidde på. Levebrødspolitiker mm.

Men hun har altså stillet op for Kolding år efter år, og har aldrig afveget arbejdet for noget, og hun har knoklet på for at få gennemført vores politik for at få styrket vores kommune.

Jeg synes, det er fedt, at hun har mod på nye udfordringer i hendes arbejdsliv, og VELKOMMEN med bopæl i Kolding !!!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Team Esbjerg For abonnenter

Uha - hvor var det tæt på: Team Esbjerg slået med mindst mulig margin i en forrygende kamp

Annonce