Annonce
Aabenraa

To stjerneforfattere kommer til byen

Ib Michael giver foredrag på Folkehjem. Foto: Søren Solkær
Forfatterne Ib Michael og Kristian Bang Foss er med, når "OrdFraNord - Litteraturfest i grænselandet” i september indtager Aabenraa og Felsted.
Annonce

AABENRAA: Ib Michael og Kristian Bang Foss er to af de tunge herrer i det danske forfatterlandskab. I september kan man møde dem begge, når de går på scenen på henholdsvis Folkehjem i Aabenraa og Damms Gård i Felsted.

Ib Michael udgav i april romanen ”Sandheden om Lucy”, som også er en kærlighedsroman om den unge Igor, der finder Lucy bevidstløs og forslået. Sammen drager de til Amazonas.

Ib Michael debuterede allerede i 1970 med ”En hidtil uset drøm om skibe”. Han har siden udgivet et utal af romaner, noveller, digte, børnebøger, rejsebøger.

I 50-året for sin første udgivelse fortæller Ib Michael om livet og rejserne bag den anmelderroste Vanille-trilogi og rejsen til Papa Viggos ø i Stillehavet med skibet Nordkaperen.

Ib Michael indtager Folkehjem onsdag 16. september

Kristian Bang Foss har ikke ligeså mange år på bagen, som Ib Michael, men han har dog slået sit navn fast på det danske bogmarked.

Med romanen ”Frank vender hjem” fra 2019 nåede Kristian Bang Foss ud til et stort publikum. Utallige læsekredse har læst romanen, som også blev nomineret til DR’s romanpris.

Kristian Bang Foss fik sit gennembrud i 2008 med ”Stormen i 99”, hvor temaet er gruppedynamik og magtforhold på en arbejdsplads og i folkeskolen.

Kristian Bang Foss besøger Damms Gård torsdag 17. september.

“OrdFraNord - Litteraturfest i grænselandet” er en litteraturfestival i det dansk-tyske grænseland, hvor man kan møde nordiske forfattere på biblioteker nord og syd for grænsen.

Billetter kan købes på aabenraabib.dk. Tilmelding er nødvendig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Trekantområdet

Kommunen strammer corona-skruen: Krav om mundbind eller visir på plejehjem og bosteder

Annonce