Annonce
Erhverv

To store pensionsselskaber har sammen købt 281 lejligheder: Kolding er en af fremtidens vækstbyer

Industriens Pension og PFA har købt seks ejendomme i Kolding med i alt 281 lejemål, blandt andet den her ejendomme på Bjælderbæk. Foto: Industriens Pension
Pensionsselskaberne Industriens Pension og PFA har sammen købt seks større ejendomme i Kolding med samlet 281 lejemål. Opkøbet er en del af strategien, hvor selskaberne i større stil investerer i ejendomme udenfor Aarhus og hovedstadsområdet.
Annonce

Kolding: Kolding er en attraktiv vækstby, som det er interessant at investere i. Det er meldingen fra Industriens Pension og PFA, der gennem fonden Danske Boligejendomme den seneste tid har investeret i en række boligejendomme i byen, skriver selskaberne i en pressemeddelelse. Selskabet har samlet investeret et trecifret millionbeløb i seks boligejendomme i Kolding, og investeringen sker i samarbejde med Thylander Gruppen. - Kolding er en dynamisk og interessant by, som, vi tror, vil fortsætte en rigtig positiv udvikling. Med investeringerne kan vi både sikre et fornuftigt afkast til vores medlemmer og bidrage til at fastholde og udvikle et varieret boligudbud i byen, udtaler siger Jan Østergaard, der chef for unoterede investeringer i Industriens Pension.

Annonce

Det går godt i Kolding

De seks boligejendomme indeholder i alt 281 lejemål og er en del af fonden Danske Boligejendommes strategi om at investere i boligejendomme i udvalgte vækstbyer uden for hovedstadsområdet og Aarhus. Udlejningsboligerne, som de to store pensionsselskaber har købt i Kolding, ligger blandt andet på Udsigten, Solvej og Bjælderbæk, Vifdam, Toppen, Svinget og Stejlbjergvej.

- Investeringer i boligejendomme i fremtidens vækstbyer er en vigtig del af vores danske ejendomsstrategi, og her er Kolding særdeles interessant for os som investor. Der er tale om en by, hvor det går rigtig godt, og hvor vi forventer en fortsat god udvikling fremover. Det kan vi være med til at understøtte med vores ejendomsinvesteringer i byen, som samtidig skal bidrage til et stabilt afkast til pensionsopsparerne, udtaler Mikael Fogemann, chef for Danske Ejendomme i PFA, der er Danmarks største pensionsselskab.

Annonce

Nøje udvalgte byer

Allerede inden den nye investering havde Industriens Pension og PFA via den fælles fond investeret i flere boligejendomme i Kolding. Fonden har derudover bl.a. investeret i boligejendomme i Esbjerg, Viborg, Holstebro, Fredericia, Vejle, Helsingør og Horsens.

Det er Industriens Pension og PFA Ejendomme, de har købt ejendommen, mens Thylander Gruppen står for administrationen og udviklingen af ejendommene.

- Vi har i de seneste år arbejdet målrettet på at identificere og erhverve de helt rigtige boligejendomme i nøje udvalgte byer. De velbeliggende ejendomme i Kolding harmonerer med vores ønske om at udvide fondens portefølje, der nu indeholder cirka. 1.000 boliglejemål på tværs af Danmark, udtaler investeringsdirektør i Thylander Gruppen, Henrik Køhn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce