Annonce
Haderslev

To unikke SønderjyskE-trøjer til Hjertegaven

Annemette og Mikkel Søgaard står her med SønderjyskE-trøjerne fra Rasmus Lyø og Alexander Bah foran Røde Kors-butikken i Haderslev. Pressefoto
SønderjyskE har igen doneret trøjer, der skal under auktionshammeren hos Hjertegaven i Haderslev. Der var mål i både Alexander Bahs fodboldtrøje, og Rasmus Lyøs ishockeytrøje.
Annonce

SønderjyskE bidrager igen til Hjertegaven i Haderslev.

Klubben har doneret en kampbåren fodboldtrøje og en kampbåren ishockeytrøje – eller ”matchworn”, som det kaldes i samlerkredse – og der er blevet lavet mål i begge trøjer.

Rasmus Lyø bar trøjen den 22. november, hvor SønderjyskE Ishockey vandt med hele 8-1 over Rødovre Mighty Bulls, og det var Lyø, der bankede det sidste søm i sjællændernes kiste. Bagefter afleverede han trøjen direkte til Hjertegaven.

Fodboldtrøjen blev båret af Alexander Bah i kampen mod FC København den 29. november, og den brandvarme SønderjyskE-profil scorede et flot hovedstødsmål i trøjen, uden det dog rakte til point mod FC København.

I SønderjyskE håber man nu, at de to trøjer vil indbringe et godt beløb til Hjertegaven, når live-auktionen løbet af staben på lørdag, skriver klubben i en pressemeddelelse.

- Allerede inden kampene havde vi udpeget de to spillere, der skulle aflevere kamptrøjen, og derfor er det kun ekstra glædeligt, at de lige kom på måltavlen, så den heldige ejer får en endnu bedre historie at fortælle om trøjen, siger pressechef i SønderjyskE, Jacob Ravn.

Annonce

Brandvarm

-  Som back er Rasmus Lyø ikke en stor målsluger, og 8-1 er et rimeligt vanvittigt resultat i ishockey, og at han lige scorer det sidste mål 30 sekunder før tid, det gør kun trøjen ekstra speciel og mindeværdig. Der plejer at være rift om kampbårne ishockeytrøjer, og det håber vi også, at der bliver om denne, nu hvor det støtter et særdeles godt formål.

- Jeg tror også, at fodboldtrøjen vil indbringe et godt beløb. Alexander Bah er jo brandvarm i øjeblikket, og det var faktisk hans første hjemmekamp siden landsholdsdebuten. Det var desuden den første kamp i den nye landsdelstrøje, og så var det tilmed med en scoring. Den historie fortæller trøjen, og så gør det da bestemt heller ikke noget, at den er møgbeskidt af jord og græs, så man aldrig er i tvivl om, at der virkelig er kæmpet i trøjen, siger Jacob Ravn.

SønderjyskE-trøjerne er med på Hjertegavens live-auktion, der kører på Hjertegavens Facebook-side fra lørdag klokken 10.00.

Hjertegaven er en gave, der gives til børnefamilier, bosiddende i Haderslev Kommune, som har brug for en håndsrækning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Kristian og Tina investerede millioner i topmoderne minkfarm: Nu drømmer børnene om at forvandle den til kæmpe legeland

Aabenraa For abonnenter

Juristen Ali fra Sønderjylland blev nævnt som rollemodel af Ellemann på direkte tv

Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Annonce