Annonce
Ribe Esbjerg HH

To vigtige point på spil mod Lemvig-Thyborøn: Jeg ser os ikke som favoritter

Ribe-Esbjerg har været plaget af skader og mangler også spillere til kampen mod Lemvig-Thyborøn. Men de bærende kræfter er klar, og cheftræner Kristian Kristensen håber på en sejr og to point på kontoen. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Når Ribe-Esbjerg møder Lemvig-Thyborøn på udebane, så ser cheftræner Kristian Kristensen ikke holdet som favoritter. Dog mener han, at Ribe-Esbjerg kan vinde, hvis holdet får skruet 40-45 gode minutter sammen.

Håndbold: Det er to hold, der ligger helt tæt i ligaen, og som begge virkelig kan bruge en sejr i jagten på den sjovere del af slutspillet, der mødes fredag klokken 19.30, når Lemvig-Thyborøn tager imod Ribe-Esbjerg.

Ribe-Esbjerg, der indtil videre har skrabet seks point i ni kampe sammen, ligger to point efter modstanderen og kan ifølge cheftræner Kristian Kristensen ikke se sig selv som favorit til opgøret.

- Jeg ser os bestemt ikke som favoritter. Men jeg ved også, at hvis vi kan ramme vores niveau og gennemføre en kamp, hvor vi spiller vores optimale spil i 40-45 minutter, så kan vi også vinde. Det korte svar er, at vi ikke er favoritter, så nu skal vi krige os til det, siger han.

Annonce

OPTAKT

Håndbold, herreligaen

Fredag klokken 19.30: Lemvig-Thyborøn - Ribe-Esbjerg

JV tipper 28-31

Skader og sygdom har indtil videre været en stor udfordring for Ribe-Esbjerg. Og selvom det ifølge Kristian Kristensen ikke skal være en undskyldning, så kommer holdet endnu engang til at spille en kamp, hvor flere spillere kan komme til at sidde over.

- Simon Birkefeldt, der røg i Skanderborg-kampen, har en fraktur i foden, så han er ude i længere tid. Marcus Mørk og Morten Jørgensen er stadigvæk ude. Og så er William Aar også tvivlsom. Han har været med landsholdet i Norge og skal testes her i dag eller i morgen, vi afventer lige et svar fra en scanning for at se, hvor meget eller hvor lidt han kan. Når det så er sagt, så har vi trænet godt. Så det er en lille, hård kerne, der skal bære os igennem, siger han.

Tillid til de rutinerede

På trods af skader og manglende spillere, så er det ikke alt, der ser sort ud. For ud af den lille, hårde kerne, som skal levere mod Lemvig-Thyborøn, så kan cheftræner Kristian Kristensen glæde sig over, at han stadig har nogle af de vigtigste brikker til rådighed, som han sætter sin lid til og forventer, kommer til at tage ansvar på banen.

- Det er jo oplagt Jonas (Larholm, red) i angrebet som leder af den del. Så det hænger jeg min hat på - det gør jeg altid i øvrigt. Det er der egentlig ikke så meget nyt i. Så er det klart målmændene i den anden ende får en kæmpe, afgørende rolle. For vi skal op og ramme 35 procent (redninger, red), for at have en chance for at være med i det her. Så Søren (Rasmussen, red) og Kim (Sonne, red) bliver jo nøglerne også. Miha Zvizej skal have styr på forsvaret og kommer til at lede og fordele inde på banen. Det er de roller og det ansvar, der er givet ud, og nøglepersonerne er der heldigvis stadig, fortæller cheftræneren.

Annonce
Ribe Esbjerg HH For abonnenter

Der er brug for kontinuitet: Ribe-Esbjerg skal holde fast på grundstammen for at sikre resultater på sigt

Annonce
Annonce
Annonce
Vejen

Rotterne kommer på uønsket visit i private boliger: Anmeldelser fra borgerne steget voldsomt

Sydjylland For abonnenter

Frygtet svinesygdom rykker nærmere og nærmere Danmark: Rigtig mange bønder er her ikke i morgen, hvis den krydser grænsen

Esbjerg

Corona-status i Esbjerg: Smitten stiger i to nye bydele og mistanke om frygtet variant hos en person

Kolding For abonnenter

Anettes far tabte guldtand ud af munden kort inden han døde: I dag er den endt som hendes højtelskede smykke

Katrine er erfaren sygeplejerske og alenemor til tre: - I et eksternt vikarbureau tjener man det dobbelte i timen

Esbjerg For abonnenter

Strid om vandboring på vej i ekspropriation: Landmand vil have flere penge, end vandværket kan give

Ribe Esbjerg HH

Ribe-Esbjerg HH offentliggør assistent til Anders Thomsen: Jesper Holm vil fremover være med på bænken

Aabenraa

Efter katastrofevalg for DF: Ida har vippet Arne af pinden

Skal man absolut fyre krudt af, bør det begrænses til mellem klokken 24 og 01 nytårsaften. Bum!

Haderslev

Bedste skruer op for julehyggen: Spis en hotdog med mundbind og den er gratis

Varde For abonnenter

Politikeren skiftede prangende Mercedes ud med hverdagsbil: Tidligere var armbevægelserne større på 60 års fødselar

Sydjylland

I aften går det løs: Politiet klar med kæmpe julerazzia

Annonce