Annonce
Tønder

Toftlund: Landbrugsvikarbureau fylder rundt

Erling Sørensen etablerede Landbrugsvikarsyd på sin privatadresse på Høllevang i Toftlund. Nu kan virksomheden fejre 10 års jubilæum. Privatfoto
Det begyndte i forholdsvis beskedne rammer. I dag har Landbrugsvikarsyd med base i Toftlund 119 medarbejdere. Nu kan virksomheden fejre 10 års jubilæum.
Annonce

Toftlund: Det begyndte med et skrivebord, en computer og en telefon i et af børneværelserne i privaten hos Erling Sørensen i Toftlund.

I dag – 10 år senere – kan virksomheden Landsbrugsvikarsyd fejre sit første runde jubilæum sammen med dens 119 ansatte. Virksomheden har tre datterselskaber, og hovedkontoret er udvidet med afdelinger i Vejle og Esbjerg.

Erling Sørensen, der er formand for virksomheden, husker stadig den spæde start.

- Jeg købte en computer i Aldi, og så gik jeg i gang sammen med en håndfuld medarbejdere. Vi hjalp hinanden med at finde arbejdsopgaver hos de lokale landmænd og siden også hos industri- og byggevirksomheder. Jeg sad på kontoret, mens de andre var i marken, og som tiden gik, blev vi flere og flere medarbejdere, siger han.

Annonce

Optimistisk trods corona

I dag har virksomheden til huse på Søndergade i Toftlund. Derudover har man som nævnt også kontorer i Esbjerg og Vejle, og landbrugsvikarsyd er blevet til et holdingselskab med datterselskaberne Landbrugsvikarsyd ApS, Vikarservicesyd ApS og Hjemmeservicesyd ApS. Den samlede årlige omspætning er på 36 millioner kroner.

- Vi har nogle dedikerede medarbejdere, og så kan vi takke de mange lokale landmænd, virksomheder, kommuner og private borgere for at bruge en lokal virksomhed som os til alt fra rengøring og byggeopgaver til hjælp med høsten eller vaccinering af mink, siger Erling Sørensen.

Coronakrisen har givet udfordringer for virksomheden, men han er fortrøstningsfuld.

- Det går heldigvis fint fremad igen, men netop på grund af corona bliver vi nødt til at udsætte jubilæumsfesten for vores medarbejdere til oktober, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Abdul gik efter et multikulturelt gymnasiemiljø: - Her følte jeg mig mest velkommen

Annonce