Annonce
forside

Toftlunds fodboldkvinder må en tur ned i serie 1

Der er gang i kvindefodbolden i Toftlund og Haderslev (foto). Den første sæson i Jyllandsserien endte dog for Toftlund IF med en degradering. Det skal der rettes op på næste forår. Arkivfoto: André Thorup

Fodboldkvinderne i Toftlund måtte sande, at Jyllandsserien var for stor en mundfuld i år. Men træner Jens-Erik Jensen håber efter nedrykning på en hurtig tilbagevenden til det fine selskab.

TOFTLUND: Tre sejre og to uafgjorte resultater var ikke nok. Toftlunds kvinder har måttet sande, at Jyllandsserien var for stor en mundfuld i denne omgang. Sidste weekend spillede holdet sæsonens og årets sidste turneringkamp mod Ringkøbing. På kunstgræsbanen i Løgumkloster endte det med et nederlag på 1-4. Allerede weekenden før var det afgjort, at Toftlund var dømt til nedrykning og må en tur ned i serie 1.

Træner Jens-Erik Jensen er ikke tilfreds med klubbens første sæson i Jyllandsserien.

- Jeg synes, det er skuffende, at vi ikke bliver i Jyllandsserien. Uden at have Toftlund-briller på, så synes jeg, at vi har så godt et hold, at vi skulle have været væk fra bundstriden allerede halvvejs inde i sæsonen. Det ville skæbnen dog ikke, og vi taber alle de tætte kampe med et enkelt mål. Rent defensivt synes jeg, at vi i otte ud af ti kampe stod rigtigt godt. Uden at skulle pege på de offensive spillere, så får vi ikke lavet mål nok. Vi scorer simpelthen ikke på vores chancer, konstaterer Jens-Erik Jensen.

Annonce

Hurtigt tilbage

Klubben kan allerede til næste sommer være tilbage i Jyllandsserien. Det kræver dog, at de bliver nummer et i deres nye pulje i serie 1. Det går klubben og træneren efter.

- Målet er helt klart at spille sig tilbage i Jyllandsserien i foråret. Uden at lyde overlegen, så ser jeg det som en forberedelsessæson til en ny sæson i Jyllandsserien. Det bliver hårdt, og hvis ikke vi bider til, så kommer vi ikke til at ligge der, hvor vi gerne vil ligge. Men indstillingen hos pigerne er, at der kun er en vej, og det er hårdt arbejde, siger Jens-Erik Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce