Annonce
Aabenraa

Tommel-op i stedet for løftet pegefinger: Politiet roser borgernes corona-adfærd i sommervarmen

Selv om der har været mange mennesker ude i det fri som hér ved Sønderstrand i Aabenraa, har politiet ikke haft anledning til at skride ind, fordi folk ikke overholdt corona-restriktionerne. Foto: André Thorup
Hen over en varm weekend har politiet ikke haft anledning til at løfte pegefingeren én eneste gang, fordi folk ikke har overholdt corona-restriktionerne. Man har tilsyneladende forstået budskabet, lyder det fra politiets vagtchef.
Annonce

Aabenraa: Det er ikke kun den løftede pegefinger, der er kommet i brug, når politiet har patruljeret i sommervarmen. Henover weekenden har ordensmagten såmænd også givet tommel-op til borgerne i Aabenraa. Og faktisk i hele politikredsen.

- Der har ikke været én eneste hændelse, hvor politiet har måttet skride ind over for borgere, fordi de ikke har overholdt de retningslinjer, som myndighederne har udstedt i forbindelse med corona-restriktioner. Vi har blandt andet været ved Vedsted Sø ved Vojens, hvor der er rigtig mange mennesker. Patruljen tog også billeder af det - men vi kan konstatere, at badegæsterne holder fin afstand til hinanden og sidder adskilt. Det er jo udmærket, at det kan lade sig gøre. Det tyder på, at folk har forstået budskabet, fortæller vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands politi Erik Lindholdt.

Politiet har kun ros til overs for borgerne. Der holdes afstand - selv om mange er forsamlet. Foto: André Thorup

Politiets patruljer har i løbet af weekenden været særlig opmærksom på, om borgerne overholdt reglerne.


Det tyder på, at folk har forstået budskabet.

Erik Lindholdt, vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands politi


- Vi har haft patruljer konstant ude i området, fordi der har været mange mennesker ved søer, ved stranden - og i lørdags i butikkerne faktisk også. Men folk har været supergode til at holde afstand. Det har været en fornøjelse at opleve, lyder det fra vagtchefen.

Det fantastiske vejr lokkede mange mennesker til søer og strande. Men de overholdt corona-regler om god afstand til hinanden. Foto: André Thorup
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Tønder For abonnenter

Efter konfirmationsaflysning for anden gang: - Man bliver simpelthen bare så træt

Tønder

Konfirmationer aflyst for anden gang: - Det er så synd for dem, som det næsten kan være

Annonce