Annonce
Kultur

Tommelise som teater hos Dronning Dorothea

Dronning Dorothea Teatret i Kolding får fint besøg i vinterferien, hvor der er forestilling tre gange om dagen. Illustration: Teater Figuletta
Annonce

Kolding: Teater Figuletta er et figurteater, der bruger dukker, figurer og masker til at fortælle historier. I vinterferien besøger teatret Kolding og Dronning Dorothea Teatret i Zahnsgade 53.

Her vises figurteater-forestillingen Tommelise, som er en smuk, sjov og visuel flot teateroplevelse for børn og barnlige sjæle. Med inspiration fra H.C. Andersens eventyr om Tommeliden er fortællingen bygget op omkring den lille Lise, som er en sensitiv pige i en voldsom og larmende verden. Lise møder undervejs en masse dyr, der alle vil have hende til at være og gøre som de synes - nogle fordi de bare gerne vil hjælpe hende og andre, fordi de gerne vil bestemme over hende. Men selvom Lise er så lille og fin, så finder hun alligevel til sidst modet til at være sig selv.

Forestillingen spiller fra 8. februar til 16. februar med tre forestillinger om dagen, kl. 11, 13 og 15. Mere info og billetter på dorothea.dk.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce