Annonce
Aabenraa

Tommy blev ved med at prikke til chefen: Nu har han fået opfyldt drømmen om at blive selvstændig ved at købe chefens klinikker

Tommy Hansen har det store smil fremme i øjeblikket. Han har nemlig fået opfyldt drømmen om at blive selvstændig. Foto: André Thorup
33-årige Tommy Hansen har altid vidst, at han gerne ville være selvstændig en dag. Nu er det lykkedes ved at købe ikke bare én, men to fysioterapeutklinikker.

Aabenraa/Rødekro: En insisterende "prikken" til chefen har nu båret frugt for 33-årige Tommy Hansen.

1. oktober overtog han Frankie Hansens to fysioterapeut-klinikker i Rødekro og Aabenraa - to år efter, at han blev ansat her. Men der har aldrig været tvivl hos Tommy Hansen om, at han ville være selvstændig en dag.

- Det var en drøm, mens jeg studerede. At være selvstændig har jeg nok fra min far, som er landmand. Det her med selv at kunne styre det og have ansvar gør noget for arbejdsmoralen, forklarer 33-årige Tommy Hansen.

Annonce

Det var hans egen interesse for kroppen, som blev vakt gennem styrketræning, som fik ham til at blive fysioterapeut. Én af hans kammerater fortalte om uddannelsen, og da han samtidig fik en masse viden om kroppen, skader og genoptræning gennem sin styrketræning, var det oplagt at læse til fysioterapeut.

- Her kunne jeg bruge min viden, og i dag er det min viden og den videnskabelige forskning, der er vigtigst i mit arbejde. At jeg giver en behandling, der er forskning for. Det er det, jeg vil have, mine klinikker skal stå for, siger han.

Fandt motivationen igen

Tommy Hansen er meget engageret, energifyldt og entusiastisk omkring sit arbejde. Men han har også prøvet forskellige ting gennem sit liv og oplevet at miste motivationen i et arbejde, hvor han ikke kunne styre tingene selv. Fordi klienterne var sygemeldte fra deres job og kunne lade være med at møde op, og dermed følte Tommy Hansen, at det var spildt arbejde.

- Men det var jo også spændende, fordi jeg lærte at tale med alle slags mennesker. Men her kommer de af dem selv, og det gør motivationen større, forklarer han.

Synenergien mellem fysioterapi, træning og sund livsstil er vejen til bedring og øget livskvalitet, mener Tommy Hansen. Foto: André Thorup

Ved skiftet til Frankie Hansens klinikker fandt han motivationen og arbejdsmoralen igen, og den vil han  kæmpe for i sine klinikker.

- Jeg tror på, at fysisk aktivitet generelt set kan påvirke livskvaliteten, smerteoplevelsen og den fysiske funktionsevne i en positiv retning. At synenergi mellem fysioterapi, træning og sund livsstil er vejen til bedring og øget livskvalitet. Derfor er det min plan at tilbyde flere hold og flere muligheder for personlig træning, gøre medarbejderne klogere gennem efteruddannelse og selv blive uddannet til sportsfysioterapeut, så vi kan få flere klubber, nu hvor Frankie har opbygget et godt ry inden for sportsfysioterapi, siger Tommy Hansen.

Annonce

Bliver boende i Rødekro

Hvor Frankie Hansen har boet lige ved siden af klinikken på Lille Kolstrup, kommer det ikke til at ske for Tommy Hansen. Selvom han har købt hele matriklen på Lille Kolstrup, så bliver han og familien boende i Rødekro, hvor alle er faldet godt til.

- Min kone og jeg talte om at flytte herind, men Lille Kolstrup er ikke et villakvarter. Der er ingen legekammerater til børnene i nærheden, så vi har valgt at blive boende i Rødekro og leje huset i Aabenraa ud, fortæller han.

Frankie Hansen fortsætter i klinikken et par år endnu.

Blå bog

Tommy Hansen er 33 år og oprindeligt fra Bredebro.

Han bor i dag i Rødekro sammen med sin kone og deres tre drenge på 2, 5 og 7 år.

Han tror på, at fysisk aktivitet er vigtig og har altid selv styrketrænet meget. I et skur ved hjemmet er der indrettet hjemmefitness, så han og konen kan træne uden at "spilde" tiden på kørsel til et fitnesscenter. Det blev de enige om, da de fik barn nummer to.

Normalt træner Tommy her fem til seks gange i ugen, men det seneste stykke tid er fritiden gået med arbejdet med at overtage klinikkerne, så da har han ikke haft tid.

Som ung vidste Tommy Hansen ikke, hvad han ville være, så han valgte handelsskolen, fordi der var mange piger, og han var ikke god til håndværk og kunne ikke se sig selv på gymnasiet.

Siden blev han uddannet reservedelsmekaniker hos Skifter Bil med et 12-tal, selvom det arbejde ikke sagde ham noget. Men undervejs fandt han ud af, at det skulle være fysioterapi og læste biologi på fjernundervisning.

Han blev uddannet i 2014 og blev i 2019 ansat ved FysioDanmark klinikker i Aabenraa og i Rødekro. Det er de klinikker, han nu har overtaget.

Overtagelsen af klinikkerne markeres den 6. november klokken 12 i klinikken på Lille Kolstrup med en reception.

At være selvstændig har jeg nok fra min far, som er landmand. Det her med selv at kunne styre det og have ansvar gør noget for arbejdsmoralen.

Tommy Hansen


Annonce
Aabenraa For abonnenter

Peter har kastet anker midt i fjorden: Han kunne ikke holde ud at bo på land

Danmark

Søndagens coronatal: 591 nye tilfælde af coronavirus det seneste døgn

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Amerikanske ejere i gang med rettelak: Stort Esbjerg-firma får slettet sit historiske efternavn

Varde For abonnenter

Nabo om dispensation til 85 procent større byggefelt: At tillade sig at kalde det en mindre ændring – det er flabet

Esbjerg For abonnenter

Esbjerg fik en appelsin i turbanen med Facebook: - Sagt på jysk har vi gjort en fornuftig handel

Varde For abonnenter

Ubetalte regninger på 50 mio, da gigant-landbrug kollapsede: Hvorfor mistede én underleverandør ikke en krone?

Haderslev

Højgårdsparken: 22 nye rækkehuse klar til indflytning 1. september

Billund For abonnenter

Patrick er én af dem, der ikke passer ind i en kasse: Han flyder mellem det feminine og maskuline - og stiller nu op til kommunalvalget for Venstre

Aabenraa For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Aabenraa

Sydjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Kultur For abonnenter

Han ejer både nazi-julekugler og effekter fra KZ-lejre: Franks nyeste køb er et tysk fotoalbum fra besættelsen af Kolding

Rejser For abonnenter

Rejsekunde ville ikke betale et restbeløb for 'corona-dødsdømt' krydstogt: Det endte med at blive en dyr beslutning

Haderslev For abonnenter

Balladen om naturnationalpark i Pamhule fortsætter: - Afslag blev givet på ufuldstændigt grundlag

Esbjerg For abonnenter

Millionerne er afsat, men firebørnsfamilien venter på femte år på cykelstien: Det er godt nok vildt, det skal tage så lang tid

Kolding

Pierre udlejer seniorboliger hurtigere, end han kan nå at bygge dem

Annonce