Annoncørbetalt indhold

TOP-10 seværdigheder i Blåvand for både børn og voksne

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Et af de smukkeste steder i kongeriget Danmark, finder du i Blåvand på den storslåede og famøse vestkyst. En tur til Blåvand er ikke begrænset til historiske museer og smukt landskab, da der også findes et unikt udbud af attraktioner, som let kan få hele familien med.


Annonce

1) West Coast Minigolf

Mange søger små hyggelige lege, konkurrencer og spil for hele familien, men det kan være svært at finde noget hvor alle kan være med. West Coast Minigolf i den nordlige udkant af Blåvand er utvivlsomt svaret på manges søgen, da det indeholder rigeligt med spænding og udfordring for både voksne og børn.

2) Stutteri Vestmose

Få vind i håret og oplev naturen ved Ho bugt på hesteryg, på tamme og menneskevante islandske heste.

3) Vesterhavets Barfodspark

Kom tæt på naturen og mærk fødderne grave sig ned i det bløde mudder og oplev naturens zoneterapi. Mærk selv hvordan underlaget varieres nænsomt og pludseligt - her kan hele familien være med.

4) Blåvand Zoo

Hyggelig og familievenlig Zoologisk have, med gode parkeringsmuligheder. Har mange spændende dyr, bl.a. Danmarks eneste hvide løver. Perfekt til par og børnefamilier, som søger en oplevelse udover det sædvanlige.

5) Badeland Blåvand

Vandleg er sjovt for hele familien og Hvidbjerg Strand Feriepark er et indbydende badeland med både rutsjebaner, forskellige svømmebassiner, spa, soppebassin og meget mere. Både gæster på campingpladsen - samt øvrige udefra - er velkomne.

Har I ikke booket ferien endnu, så kan I alternativt overveje at leje et poolhus i Blåvand - så I på den måde, har mulighed for at bade døgnet rundt i egne rammer.

6) Tirpitz

Et historisk eventyr umiddelbart under sandet. Oplev vestkystens skjulte fortællinger i Tirpitz, med alt fra skibsforlis, farlige smuglere og romantik. Tænd for nysgerrigheden og sanserne, således får i utvivlsomt en fantastisk oplevelse.

7) Blåvandshuk Fyr

Oplev suset fra Vesterhavet i 39 meters højde fra toppen af fyret. Fra toppen kan man se det smukke naturpark lignende landskab og den store kystlinje – det er absolut 170 trappetrin værd.

8) Skallingen

Stort og uberørt naturområde med over 2000 hektarer natur, som med garanti tager pusten fra de fleste. Her vil man opdage de flade enge mod øst, som leder ud i Ho bugt og vadehavet og klitterne mod vest, som beskytter mod den brusende Nordsø.

9) Junglefun Klatrepark

Indendørs high-rope anlæg, hvor man selv bestemmer niveauet. Det drejer sig om en anderledes og spændende oplevelse, hvor mærker et sug i maven. Både børn og voksne kan være med, da man sammensætter udfordringen ud fra niveau, alder osv. – selv de mest forsigtige får det sjovt.

10) Blåvand Bolcher

Tag familien med i et af de ældste bolchekogerier i Danmark. Spændende arvs rig håndværkstradition, som gør det muligt at lave sin egen slikkepind – stort hit blandt børnene. De voksne kan også være med, eller blot nyde en kop kaffe i caféen.

Rigtig god fornøjelse med din næste ferie i Blåvand.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.