Annonce
Sønderborg

Top Seven tager på covid-19-tour i aflyst ringriderweekend

Top Seven sætter normalt gang i Hesteskoen i ringriderweekenden i Sønderborg. Arkivfoto: Timo Battefeld
Det sønderjyske band Top Seven spiller lørdag tre koncerter udendørs i anledning af, at bandet skulle have spillet til den aflyste ringriderfest i Sønderborg.
Annonce

Sønderborg: Bandet Top Seven plejer at spille for tusindvis af tilskuere i festteltet Hesteskoen, når der er ringridning på Sønderborgs ringriderplads.

Det har bandet gjort i over 25 år, men ringriderfesten er aflyst på grund af corona. Derfor har bandet lavet en covid-19 Sønderborg Ringridning Tour, som foregår tre steder i Sønderborg og omegn lørdag den 11. juli.

- Det er alt sammen for sjov, for vi vil gerne være sammen med vores ringriderpublikum. Vi gør det, fordi ringridningen er en tradition, siger Peter Vollstedt, der er sanger og trommeslager i bandet.

Annonce

Spiller til havefest

Der vil blive spillet en koncert i Vollerup, en i Sønderborg samt en koncert ved en privat havefest.

- Det er første gang i mands minde, at ringrinderfesten er aflyst. Mange folk har den tradition at holde forfester derhjemme om lørdagen, og så tager de til ringriderfesten om aftenen. Mange kommer hjem til Sønderborg i ringriderweekenden. Flere holder fast i traditionen og holder en fest derhjemme på lørdag. Vi tager ud og spiller til én af de fester, siger Peter Vollstedt.

Man kan på Top Sevens Facebook-side ønske et besøg af bandet, og bandet udvælger så én fest, hvor de kommer forbi. Bandet udvælger en havefest fredag.


Det er alt sammen for sjov, for vi vil gerne være sammen med vores ringriderpublikum

Peter Vollstedt


Top Seven har har fået godkendelse til koncerterne af politiet, og der må højst deltage 100 personer pr. koncert. Der skal holdes en meter afstand, hvis man ikke har nære relationer.

Top Seven spiller deres koncert fra en ti meter lang lastvogn, mens Hesteskoen deltager med en cocktailtruck.

Bandet har ikke spillet siden den 7. marts, og bandet er blandt mange koncerter gået glip af damefrokosten i Sønderborg. Bandet er også kendt for sine oktoberfester.

- Vi har mistet mange, og vi får ingen kompensation, fordi vi falder mellem to stole i statens kompensationsordninger, siger Peter Vollstedt, der ser frem til at møde sit publikum igen lørdag.

Koncerterne vil blive sendt live på Facebook.

Koncerter

Klokken 16-17 på Storkemosevej 7-9 i Vollerup på det grønne fællesområde.

Klokken 18-19 på parkeringspladsen overfor Christianskirken i Sønderborg.

Klokken 20-21: En endnu ikke udvalgt privatfest.

Alle koncerter er gratis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Drabssag i Kolding: Blomster og hilsener til den 31-årige dræbte kvinde

Annonce