Annonce
Sønderborg

Top Seven, top top Seven - vi har det...

Vi har det....Ååh.... Foto: Kim Holm
Partybandet Top Seven plejer at fylde festteltet Hesteskoen ved Ringriderfesten i Sønderborg. Men ikke i år. Der er ingen ringriderfest, men lørdag tog bandet på en lille tour rundt i Sønderborg.
Annonce

Sønderborg: Top Seven er et hit ved Ringriderfesten i Sønderborg, og de fylder snildt Hesteskoen med et par tusinde festglade mennesker, der danser, drikker og synger med. Hit på hit - nonstop.

- Vi har spillet i Hesteskoen hvert år siden 1993, og vi savner vores ringriderpublikum, og det savner os, siger Peter Vollstedt fra bandet.

Lørdag sidste på eftermiddagen kørte bandet den store mobile lastvogns-scene til Vollerup, hvor der jo måtte forsamles 100 mennesker. Det var der også - når man trækker de 200 andre fra.

Den fik ikke for lidt med Abba, Rugsted & Kreutzdeldt og noget Gasolin. Så kører det.

- Vi har det...., lyder det oppe fra scenen.

- Åååååh,,,, svarer publikum.

- Så dejligt....

Annonce

Det er da fedt

Top Seven skulle give en times koncert, før de kørte videre til Ringgade ved parkeringspladsen overfor Christianskirken for at give endnu en koncert. Det var med ølvogn og cocktailtruck fra Hesteskoen og det hele. Ud på aftenen sluttede de af med at spille til en privatfest i Sønderborg.


Vi har spillet i Hesteskoen hvert år siden 1993, og vi savner vores ringriderpublikum, og det savner os.

Peter Vollstedt, Top Seven


En flok kvinder og mænd oppe foran lignede nogen, der er vant til at komme i Hesteskoen. De dansede og sang med.

- Ja, det er vi hvert år. Det her er ikke helt det samme, men jeg synes alligevel, det er fedt, de kommer rundt og spiller. Vi bor lige herovre, vi har haft cykelringridning i dag, og nu bliver vi hjemme bagefter og fester videre, siger Ole Steenfeldt fra Vollerup.

Peter Vollstedt fortæller, at de sætter 10.000-15.000 kroner til på Covid19-Touren, men det gøre de gerne for at holde kontakten med publikum. Til gengæld er der ikke en dagshyre på langt over 100.000 kroner til bandet og crew. Det er et særligt år.

Fest foran scenen i Vollerup. Foto: Kim Holm
Peter Vollstedt musiker og spasmager. Foto: Kim Holm
Ringriderfesten kom lørdag til Vollerup. Foto: Kim Holm
Der blev holdt om og holdt af. Foto: Kim Holm
Top Seven. Foto: Kim Holm
Top Seven. Foto: Kim Holm
Top Seven. Foto: Kim Holm
Top Seven. Foto: Kim Holm
Top Seven. Foto: Kim Holm
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce