Annonce
forside

Tophold skal ikke vide sig sikker i Ansager

Annonce

Ansager: Træner Jens Ole Mathiesen er klar til at gå efter point, når SIF Ansager søndag hjemme møder et af topholdene i 2. division, nemlig TPI Odense.

- De skal ikke forvente, at de får tingene foræret. Vi er ved at finde hinanden, og nu kommer vi hjem i vores egen hule, så vi begynder at se efter point, siger Jens Ole Mathiesen.

Foreløbig er det blevet til fire point i seks kampe. Havde holdet ikke haft fire faste nøglespillere ude med langvarige skader, havde tabellen set anderledes ud, vurderer træneren. Alligevel vil han ikke bruge meget tid på at snakke skader mere.

- De nye spillere er ikke dårligere end dem, vi har ude. Vi har bare skullet finde hinanden, og jeg synes, vi begynder at have styr på det. I anden halvleg mod Ejstrup, i vores seneste kamp, fandt vi den forsvarsmodel, vi fungerer bedst i, og den bar hele vejen hjem, siger træneren og fortsætter:

- Jeg tror på, vi skal nok få vores point. Vi skal lige have pudset formen af, for os er det en ny begyndelse. Jeg hyler ikke, for det er ikke dårligere spillere, det er bare det, at vi skal starte op forfra. Vi skal nok få styr på det igen. Det nemmeste ville have været, hvis vi havde holdet, der har arbejdet op til sæsonen. Så havde vi været i en helt anden ende af tabellen.

Håndbold, 2. division kvinder, søndag klokken 13.30: SIF Ansager-TPI Odense

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Flemming har rekorden for covid-patienter: 167 dage på intensiv

Annonce