Annonce
Team Esbjerg

Topscorer i ligadebuten: Nerea Pena føler sig dog slet ikke i topform endnu

Det var ikke helt tosset set at hente Nerea Pena. Den erfarne spanier pynter allerede på holdet hos Team Esbjerg. Foto: Annelene Petersen
Syv mål og seks assists. Der er vist ikke den store tvivl om, at Team Esbjergs spanske nyerhvervelsen kan gå hen at blive en gedigen forstærkning. Cheftræner Jesper Jensen er meget tilfreds med den første halvdel af turneringen.
Annonce

HÅNDBOLD - JV I RANDERS: Det kan altså godt gå hen at blive en ualmindelig god signing.

I sidste uge skrev Team Esbjerg kontrakt for resten af denne sæson med spanske Nerea Pena, der få dage tidligere havde fået ophævet sin kontrakt i ungarske Siófok.

Onsdag aften prøvede hun for første gang kræfter med den danske liga - og ligaen herhjemme passer tilsyneladende den 30-årige spanier ret godt.

Hun scorede syv mål på syv forsøg og havde derudover næstsidste hånd på seks scoringer. Altsammen klaret på rundt regnet 30 minutter. Det er da meget godt.

- Vi vandt, så vi er tilfredse, sagde hun med et smil efter storsejren på 33-25.

Hendes egen indsats var hun nu ikke så meget for at tale om.

- Inden jeg kom til Team Esbjerg, havde jeg en periode på næsten fire uger uden håndbold. Det kan jeg stadig godt mærke, så jeg arbejder på at komme i form. Jeg har også lidt med armen, så jeg kan ikke rigtig skyde igennem.

Og hvordan kommer det så ikke til at gå, når Pena er 100 procent på toppen rent fysisk og for alvor er blevet spillet ind på holdet?

- Jeg håber, at det kommer til at gå godt. Nu vandt vi her i Randers, og så starter vi snart med at forberede os til kampen mod Metz på søndag. Den kamp er også rigtig vigtig for os, sagde Nerea Pena.

Annonce

Store veksler

Cheftræner Jesper Jensen var også tilfreds, da han gjorde status efter kampen, der samtidig var de sidste 2 x 30 minutter i første halvdel af turneringen.

- Vi synes godt, at vi kan være stolte. Vi har 23 point for 13 kampe og er med helt fremme. Vi har smidt tre point, og det er altså ikke ret meget. Vores program har været meget komprimeret.

- Man skal også lige huske, at vi har været uden "Essie (Estavana Polman, red.) og Line (Jørgensen, red.) hele sæsonen, og vi har også måttet spille mange kampe uden Vilde (Ingstad, red.) og Marit Røsberg har også været ude.

- Så vi har altså trukket virkelig store veksler på meget få spillere i flere måneder. Det her ville vi gerne have solgt det for på forhånd.

Og Randers-kampen. Hvad siger du til den?

- Jeg synes, at indsatsen var godkendt. Første halvleg var selvfølgelig klart bedst, men vi fik roteret godt og sparet tre af vores bærende spillere i lange perioder. Så du kan godt sige, at det var den perfekte optakt til Metz-kampen.Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sønderborg

Boligområde i Sønderborg bliver stemplet som hård ghetto

Navne

Ny økonomidirektør i Region Syddanmark

Haderslev

Arbejdsbyrden blev for stor for lille købmand: - Når man kører grædende hjem fra arbejde hver dag, så er det på tide at sige stop

Annonce