Annonce
Kolding

Topsvømmer blev hædret af borgmesteren - og havde frugt og bær med til ham

Det er helt normal kotyme, at idrætsfolk i Kolding, der har vundet medaljer ved internationale mesterskaber, bliver hædret på rådhuset. Rikke Møller Pedersen blev hyldet for sin sølvmedalje i 4x100 meter medley ved EM i svømning i sommer. Foto: Kolding Kommune

Topsvømmeren Rikke Møller Pedersen, der både er flyttet til Kolding og stiller op for Kolding Svømmeklub, blev hyldet af borgmesteren på rådhuset efter sommerens sølvmedalje ved EM i svømning.

Kolding: Det var ikke kun borgmester Jørn Pedersen, der stod klar med en gave, da svømmestjernen Rikke Møller Pedersen forleden blev hædret af ham for sin sølvmedalje i 4x100 meter medley ved sommerens EM i svømning i Glasgow.

Svømmeren, der for nylig flyttede til Kolding sammen med sin kæreste, sejleren Nicolai Sehested, havde været en tur i haven inden sit besøg på rådhuset. Og derfor kunne hun, efter at Jørn Pedersen havde holdt en tale for hende og overrakt hende en damaskdug fra Georg Jensen Damask, hive en pose frem med frisk frugt og bær fra haven.

Rikke Møller Pedersen skiftede tidligere i år klub, så hun nu stiller op for Kolding Svømmeklub. Samtidig er hun blevet tilknyttet klubben og Slotssøbadet som konsulent. I denne weekend skal hun blandt andet lave aktiviteter med svømmerne i Kolding Svømmeklubs konkurrenceafdeling, der skal på fælles sæson-opstartstur.

- Herfra er der stor glæde over, at du repræsenterer Kolding Svømmeklub på så fornem vis. Det er god branding for ikke bare klubben men også for os som by og kommune. Og at du så samtidig også er et stort forbillede for medlemmerne i klubben, er jo også fantastisk, sagde Jørn Pedersen blandt andet til svømmeren, der siden 2013 har haft verdensrekorden i 200 meter brystsvømning.

Borgmesteren glædede sig også over, at Rikke Møller Pedersen ikke kun er blevet medlem af svømmeklubben i Kolding. Også Kolding Kajak Klub har fået hende som medlem.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce