Annonce
Kolding

Torben fra Kolding arrangerer markeder i hele Danmark: I weekenden står han bag stort mad- og loppemarked i Parkhallen

Torben Borg fra Kolding er indehaver af virksomheden TB Markeder, som står bag en lang række markeder i hele landet. Søndag arrangerer han stort mad- og loppemarked i og ved Parkhallen. Der kræves entre på 35 kroner for at komme ind til markedet, som finder sted fra klokken 10 til 16. Foto: Steffen Nielsen
Den lokale markedsarrangør TB Markeder står søndag bag et kombineret loppe- og madmarked i og foran Parkhallen. Her vil man kunne opleve omkring 20 boder med kulinariske specialiteter, streetfood og små 100 loppestande.

Kolding: 20 boder med kulinariske specialiteter, små 100 loppestande og et par foodtrucks. Det er, hvad man på søndag kan opleve i og foran Parkhallen, hvor der fra 10 til 16 er mad- og loppemarked.

Bag arrangementet står koldingensiske Torben Borg. For omkring halvandet år siden startede han sin virksomhed TB Markeder, som arrangerer messer og markeder i hele landet, blandt andet en serie af store kreamesser.

Idéen til virksomheden fik Torben Borg efter i mange år at have arbejdet sammen med markeder og messecentre, blandt andet som salgschef i et storkøkken.

Annonce

- Jeg fandt ud af, at der er de små markeder, der bliver arrangeret af foreninger og så videre, og så er der de store dyre, som messecentrene står bag, men der er ikke rigtig noget midt imellem. Så jeg begyndte at grave lidt i det og kunne se, at der var nogle muligheder for at gøre noget her, forklarer han og tilføjer:

- Så der ligger ikke den store forretningsplan bag, det er mere summen af en masse indtryk, jeg har gjort mig.

Sat på pause af corona

I begyndelsen af 2020 holdt Torben Borg så sin første kreamesse i Kolding, og han havde sat en række andre markeder og messer i kalenderen.

- Alt var klar, men så kom corona og satte det hele på pause, fortæller han, som dog tydeligt kunne se, at han havde fat i noget rigtigt.

- Det væltede stadig ind med tilmeldinger, især til de her kreamesser, og til den første messe i Kolding fik vi udsolgt på fire uger. Vi har oplevet, at corona slår nogle strukturer i stykker, for eksempel de traditionelle store messer, og så kom der efterspørgsel på et alternativ, og det gav os mulighed for at komme ind med vores koncept.

På parkeringspladsen foran Parkhallen vil man kunne besøge omkring 20 boder med madspecialiteter, ligesom der vil være enkelte vogne med streetfood, som kan spises ved en række borde og bænke på pladsen. Foto: Steffen Nielsen

Så da det efter den seneste nedlukning af Danmark igen var muligt at arrangere messer og markeder, var TB Markeder hurtigt klar.

- Vi fik lov igen fra 21. maj, og 22. maj stod vi klar med de første kreamesser i Silkeborg og Helsingør, siger Torben Borg, der netop ser virksomhedens evne til at handle hurtigt som en af de største styrker.

- Vi vil gerne være en agil virksomhed, og det er der, vi udfordrer de store messecentre, som skal bruge måneder på at planlægge.

Annonce

Fokus på Kolding

Selvom TB Markeder arrangerer messer og markeder i hele landet, så har Torben Borg et særligt godt øje til sin hjemby Kolding, hvor han de kommende måneder også kommer til at stå bag et to-dages kræmmermarked, en ølmesse og endnu en kreamesse.

- Jeg kommer fra Kolding og bor i Kolding, så jeg synes, at det er ekstra sjovt at lave noget her. Jeg synes også, at der mangler nogle ting i byen, og nu hvor vi har værktøjerne og rammerne til at arrangere noget, så synes jeg også, at det er vores ansvar at gøre det, siger han og tilføjer:

- Alle bakker op om, at der skal ske noget i Kolding, og det er fedt.


Jeg synes også, at der mangler nogle ting i byen, og nu hvor vi har værktøjerne og rammerne til at arrangere noget, så synes jeg også, at det er vores ansvar at gøre det.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Serieiværksætter køber sig ind i lille virksomhed: Verdensudstilling skal være med til at booste salg af løver, ugler og hjorte

Danmark

Onsdagens coronatal: 223 testet positiv det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Efter halvandet års forsinkelse: Nu fortsætter sag mod bisidder, der kaldte jobcenter-ansatte åndsboller og løgnere på YouTube

Varde For abonnenter

Omstridt praksis stopper øjeblikkeligt: Slut med private varekøb på fællesantennens regning

Vejen For abonnenter

Emma fra 9. klasse holdt årets tale: - Skolen har lært mig, at jeg hverken vil være prinsesse eller astronaut

Speedway For abonnenter

Ingen tvivl overhovedet: Ét finalehold var bare meget bedre end alle de andre

Sydjylland For abonnenter

Nu er leder fratrådt: Psykisk syg patient deltog i jobsamtaler i strid med reglerne

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Sydjylland

Ingen kommuner er over kritisk corona-grænse: Se her hvem der intet smittetryk har

Haderslev

Landsby skaber sin egen verdenspremiere: - Vi er blevet blæst bagover af opbakningen

EM LIV

Malte fra Nørrebro blev hele Danmarks student, da han kastede sin hue på banen og fik Delaneys trøje efter dansk-russisk EM-skæbnekamp

Aabenraa

Bar hud på vej: Nu kommer høring om byggeri på stranden

Billund For abonnenter

Lise siger nej tak til misbrugere på plejehjemmet: Er det ikke billigere at leje værelser i Grindsted?

Esbjerg

Efter kommunalt administrativt bøvl: Endelig kunne Endrup indvie ny storkerede med både storke, bål og babyer

Annonce