Annonce
forside

Torben Sørensen forlænger kontrakten med TMT

Det bliver til mindst en sæson mere i TMT for Torben Sørensen, der netop har fået forlænget sin kontrakt. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard

Det bliver til endnu en sæson i TMT for cheftræner Torben Sørensen, der har forhandlet en forlængelse af kontrakten på plads med klubben. Begge parter glæder sig over det fremtidige samarbejde.

Tønder: Cheftræneren for TM Tønder hedder i sæsonen 2019/2020 også Torben Sørensen. Klubben og cheftræneren har forlænget aftalen, lyder det i en pressemeddelelse.

Torben Sørensen kom til TM Tønder Håndbold før sæsonen 2017/2018, og med forlængelsen bliver det altså til en tredje sæson for fynboen.

Alex Petersen fra klubbens sportsudvalg fortæller i en pressemeddelelse om glæden ved dén beslutning:

- Torben har gjort en stor indsats for at skabe en god kultur, og ikke mindst at udvikle på spillerne. Stort engagement og imødekommenhed kendetegner Torbens indsats, og han er altid meget velforberedt på de opgaver, han påtager sig. Torben er meget vellidt i klubben, og han er sammen med spillerne godt på vej til at indfri klubbens målsætning for denne sæson, siger han.

Annonce

Udvikling af kultur

Cheftræneren er også glad for, at han har fremtiden på plads for den kommende sæson:

- Jeg er meget glad for at være i Tønder og i TM Tønder Håndbold. Vi har specielt i denne sæson taget et stort step i udviklingen af kulturen i klubben. Det er spændende at blive udfordret på det faglige plan i talentudviklingen, hvor vi bestræber os på at skabe en endnu stærkere rød tråd fra ungdomshåndbold til 1. og 2. holdet. I denne sæson har vi en god og harmonisk trup, hvor der er en fin blanding af unge talenter og rutinerede kræfter. Jeg er glad for at få lov at fortsætte i TM Tønder. Det er en fantastisk klub med en god ånd, og jeg ser frem til det fortsatte samarbejde, siger Torben Sørensen.

TM Tønder er lige nu placeret på 2. pladsen i 1. division med to point efter nummer 1. Holdet har dog en kamp i baghånden. Næste opgør for TM Tønder er fredag den 8. februar, hvor holdet møder Otterup på udebane.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
EfB

Uheldene regner ned over EfB

Leder For abonnenter

Covid 19: Lad os nu bare få ro på

I Italien er syv personer døde af covid 19 også kaldet coronavirus. Omkring 300 er smittet. Også i Storbritannien er der smittede og så at sige på vores dørtrin er der mistanke om et tilfælde i Hamborg. På Tenerife er danskere i isolation på et hotel, efter en italiensk gæst åbenbart har bragt smitten med sig.På den baggrund er det sandsynligt, at smitten kan nå os. Er det en alvorlig situation? Ja, bestemt. Men der er ikke tale om en katastrofe.Det indtryk kunne nemt opstå, hvis man kaster et blik på børserne. De danske aktier har haft de største kurstab i årevis. På de internationale børser er billedet det samme.Kursfaldene er ikke noget bevis på faren fra covid 19, men bekræfter blot, at Mogens Lykketoft havde ret, da han i sin tid og med noget grovere ord konstaterede, at finanssektoren var befolket af sensitive sjæle.Covid 19 er en ny sygdom. Derfor har vi ikke noget naturligt immunforsvar, ligesom det foreløbig kun er en påstand, at Kina skulle have udviklet en vaccine.Men med alle disse forbehold er coronavirus slet og ret influenza. Den sygdom er bestemt ikke til at spøge med. Således døde godt 1600 danske af influenza i sæsonen 2017/2018.For hver af disse afdøde og deres pårørende var der tale om en tragedie. Men influenzadødsfaldene har vi år efter år, uden det udløser panik endsige styrtdyk på børserne.En angstprovokerende kendsgerning er, at vi alle på et tidspunkt skal dø. Den gode nyhed er, at der kun er ringe sandsynlighed for, at coronavirus koster os livet.I sygdommens epicenter, Kina, er omkring 80.000 med sikkerhed smittet, og knap 3000 dødsfald er officielt registreret. Det svarer til en dødelighed med rigtig mange nuller på førstepladsen i procenten af døde i forhold til Kinas enorme befolkning på næsten 1,4 milliarder mennesker. Selv hvis mørketallet i antallet af døde er tre, fire eller endog ti gange højere, er regnestykket det samme.Det er således ikke den sorte død, der hærger. Lad os være vagtsomme, men ikke paniske.

Kolding

Formand vil rulle udskældt besparelse tilbage: - Ældre skal bevare muligheden for at spise sammen

Annonce