Annonce
forside

Torben Sørensen forlænger kontrakten med TMT

Det bliver til mindst en sæson mere i TMT for Torben Sørensen, der netop har fået forlænget sin kontrakt. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard

Det bliver til endnu en sæson i TMT for cheftræner Torben Sørensen, der har forhandlet en forlængelse af kontrakten på plads med klubben. Begge parter glæder sig over det fremtidige samarbejde.

Annonce

Tønder: Cheftræneren for TM Tønder hedder i sæsonen 2019/2020 også Torben Sørensen. Klubben og cheftræneren har forlænget aftalen, lyder det i en pressemeddelelse.

Torben Sørensen kom til TM Tønder Håndbold før sæsonen 2017/2018, og med forlængelsen bliver det altså til en tredje sæson for fynboen.

Alex Petersen fra klubbens sportsudvalg fortæller i en pressemeddelelse om glæden ved dén beslutning:

- Torben har gjort en stor indsats for at skabe en god kultur, og ikke mindst at udvikle på spillerne. Stort engagement og imødekommenhed kendetegner Torbens indsats, og han er altid meget velforberedt på de opgaver, han påtager sig. Torben er meget vellidt i klubben, og han er sammen med spillerne godt på vej til at indfri klubbens målsætning for denne sæson, siger han.

Annonce

Udvikling af kultur

Cheftræneren er også glad for, at han har fremtiden på plads for den kommende sæson:

- Jeg er meget glad for at være i Tønder og i TM Tønder Håndbold. Vi har specielt i denne sæson taget et stort step i udviklingen af kulturen i klubben. Det er spændende at blive udfordret på det faglige plan i talentudviklingen, hvor vi bestræber os på at skabe en endnu stærkere rød tråd fra ungdomshåndbold til 1. og 2. holdet. I denne sæson har vi en god og harmonisk trup, hvor der er en fin blanding af unge talenter og rutinerede kræfter. Jeg er glad for at få lov at fortsætte i TM Tønder. Det er en fantastisk klub med en god ånd, og jeg ser frem til det fortsatte samarbejde, siger Torben Sørensen.

TM Tønder er lige nu placeret på 2. pladsen i 1. division med to point efter nummer 1. Holdet har dog en kamp i baghånden. Næste opgør for TM Tønder er fredag den 8. februar, hvor holdet møder Otterup på udebane.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Esbjerg

Havneordfører besøgte Esbjerg Havn

Danmark

Bekymrede beboere i Vollsmose tog imod justitsministeren og Odense-borgmester: Hvem er det næste offer?

Annonce