x
Annonce
forside

Torben Sørensen forlænger kontrakten med TMT

Det bliver til mindst en sæson mere i TMT for Torben Sørensen, der netop har fået forlænget sin kontrakt. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard

Det bliver til endnu en sæson i TMT for cheftræner Torben Sørensen, der har forhandlet en forlængelse af kontrakten på plads med klubben. Begge parter glæder sig over det fremtidige samarbejde.

Tønder: Cheftræneren for TM Tønder hedder i sæsonen 2019/2020 også Torben Sørensen. Klubben og cheftræneren har forlænget aftalen, lyder det i en pressemeddelelse.

Torben Sørensen kom til TM Tønder Håndbold før sæsonen 2017/2018, og med forlængelsen bliver det altså til en tredje sæson for fynboen.

Alex Petersen fra klubbens sportsudvalg fortæller i en pressemeddelelse om glæden ved dén beslutning:

- Torben har gjort en stor indsats for at skabe en god kultur, og ikke mindst at udvikle på spillerne. Stort engagement og imødekommenhed kendetegner Torbens indsats, og han er altid meget velforberedt på de opgaver, han påtager sig. Torben er meget vellidt i klubben, og han er sammen med spillerne godt på vej til at indfri klubbens målsætning for denne sæson, siger han.

Annonce

Udvikling af kultur

Cheftræneren er også glad for, at han har fremtiden på plads for den kommende sæson:

- Jeg er meget glad for at være i Tønder og i TM Tønder Håndbold. Vi har specielt i denne sæson taget et stort step i udviklingen af kulturen i klubben. Det er spændende at blive udfordret på det faglige plan i talentudviklingen, hvor vi bestræber os på at skabe en endnu stærkere rød tråd fra ungdomshåndbold til 1. og 2. holdet. I denne sæson har vi en god og harmonisk trup, hvor der er en fin blanding af unge talenter og rutinerede kræfter. Jeg er glad for at få lov at fortsætte i TM Tønder. Det er en fantastisk klub med en god ånd, og jeg ser frem til det fortsatte samarbejde, siger Torben Sørensen.

TM Tønder er lige nu placeret på 2. pladsen i 1. division med to point efter nummer 1. Holdet har dog en kamp i baghånden. Næste opgør for TM Tønder er fredag den 8. februar, hvor holdet møder Otterup på udebane.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Forældre fra Esbjerg tør ikke at sende børnene afsted: - Mine børn skal ikke være forsøgskaniner

Leder For abonnenter

Statsministeren er på farlig kurs

Formentlig synes de fleste, at Mette Frederiksen og hendes regering har ydet en imponerende indsats under coronakrisen. Men nu kan statsministeren være på vej ad en farlig sti, der godt kan få den hidtidige enighed til at slå revner. Det har vi bestemt ikke behov for lige nu. Muligvis gjorde Mette Frederiksen ret i stort set at trække genåbningen af Danmark tilbage på det seneste pressemøde mandag. Problemet er blot, at vi stort set ikke kender baggrunden for beslutningen. Det samme gælder alle på Christiansborg uden for regeringens snævre kreds. Oppositionen har efter eget udsagn ikke været inddraget i de seneste afgørelser, men er blot på forhånd blevet orienteret om regeringens beslutning. Det samme gælder åbenbart også for regeringens egne støttepartier. Flere repræsentanter for oppositionen bebrejder Mette Frederiksen for denne fremgangsmåde. Dansk Folkepartis leder, Kristian Thulsen Dahl kalder ligefrem Mette Frederiksen for egenrådig. Desværre er den kritik berettiget. De politiske kolleger og alle vi danskere har ganske mange gange set sundhedsminister Magnus Heunicke præsentere sine plancher med de efterhånden berømte røde og grønne kurver. Men det er så i vidt omfang også de eneste modeller, der er blevet lagt frem. Regeringen har givetvis også i forbindelse med de seneste tiltag konsulteret sundhedsfaglige eksperter, inden planerne er blevet lagt. Men hvad har fagfolkene sagt, hvad bliver konsekvenserne, og hvilke alternativer findes der? De spørgsmål har vi aldrig fået besvaret. Forståeligt nok er frustrationen i Folketinget betydelig. Det kan meget vel slå over i modvilje, hvilket ville være en både politisk og samfundsmæssigt meget alvorlig situation. Den nuværende krise er for stor til politisk strid, og tydelige tegn på manglende fodslag i parlamentet vil skabe usikkerhed, ja måske ligefrem frygt blandt borgerne. Men rette vil de nemlig på grund af manglende information kunne spørge sig selv, om regeringens kurs er den rette.

Tønder

Flere usikkerheder efter aflysning af Tønder Festival: Hvad skal der ske med de billetter, som er solgt?

Annonce