Annoncørbetalt indhold

Torvehallerne - et sted med mange muligheder

Annonce

Denne artikel er sponsoreret

Torvehallerne i København er efterhånden blevet populært. Her kan du gå på jagt efter alle mulige lækre mad- og vin delikatesser. Ja, faktisk er Torvehallerne et helt unikt spisekammer, hvor du kan støde på franske oste, friskplukkede svampe eller de allernyeste danske kartofler. Med mere end 100.000 besøgende hver uge er Torvehallerne der, hvor man skal være, hvis man vil have kendskab til det nyeste inden for storbyens madtrends.

Torvehallerne restauranter

Hvis du er på udkig efter en af torvehallernes restaurant, er du kommet til det rette sted. Der er pt. mere end 60 stader, hvoraf flere er restauranter med både take away-muligheder og hyggelige siddepladser. Dit behov er forskelligt alt efter tidspunkt og selskab: måske er du en tur i Torvehallernes restauranter med en veninde, og I har lyst til at sidde og hyggesnakke over en lækker frokost, mens I nyder den særlige stemning, eller måske er du på farten og har brug et hurtigt to-go måltid, som du kan tage med videre. Begge dele er muligt blandt det store udvalg af restauranter i Torvehallerne. F.eks. kan man nyde et lækkert palæo-måltid, der både er indbydende for øjet og giver energi til resten af dagen uden at føles tungt i maven. Alle palæo-måltider og drikkevarer er lavet af rene råvarer efter principper, som vores forfædre spiste under, dvs. friske grøntsager, bær, nødder, kød og kerner. Måltiderne er gluten- og laktosefri og er hverken tilsat sukker eller stivelse.

Hvorfor vælge en restaurant i Torvehallerne?

Torvehallernes restauranter emmer af storby-atmosfære. Hvad enten du er på weekendtur i København eller bruger Torvehallerne som dit ugentlige indkøbssted, vil du finde noget, som du kan bruge. Det er en oplevelse blot at gå en tur igennem madmekkaet, snuse til de mange madoplevelser og smagsprøver og se den fantastiske variation af lækkerier. Der er stemning for alle pengene, og de mange smagsindtryk får garanteret maven til at rumle.

Det er her, du skal gøre dit ophold, hvis du trænger til en pause midt på dagen. Og hvis ikke du skal have det helt store måltid, kan en kop kaffe også gøre det. Er du på udkig efter fugl, fisk eller kød? Brød og kager? Kaffe og chokolade? Eller måske whisky og blomster til den næste værtindegave. Det hele findes i Torvehallerne på Israels Plads i København.

Torvehallernes historie i korte træk

Torvehallerne som de ser ud i dag, blev etablerede i 2011, men faktisk rækker stedets historie helt tilbage til 1889, da Grønttorvet blev startet på Israels Plads. Det var en stor succes, men lukkede dog i 1958, og først i 2011 skete der nyt. Her blev der nemlig taget det første spadestik til en fast markedsplads midt i København: Torvehallerne åbnede og blev efter ganske kort tid det madmekka, som vi alle kender og værdsætter i dag.

Denne artikel er sponsoreret af PALÆO PILESTRÆDE ApS

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.