Jels: Når både kunder, turister og andre besøgende i Jels længe nok har efterspurgt det, er der ingen grund til at vente. Det er baggrunden for, at Torvets Pizza er flyttet skråt over gaden og er blevet til en restaurant.
Hidtil har pizzeriaets indehaver Ali El-Salhani ikke kunnet servere pizzaerne for sine kunder ved bordet, men det bliver der nu lavet om på. Torvets Pizza er blevet til en restaurant med 24 siddepladser, et helt nyt menukort og ikke mindst en brændefyret stenovn med en massiv roterende bageplade. Her kan pizzaerne bages sprøde på den halve tid med en autentisk smag af at være blevet tilberedt over bål.
Ali El-Salhani, forretningsdrivendeJeg syntes, at der skulle ske noget nyt i byens forretningsliv.
Ny smag er der også på en af menukortets pizzaer, der ganske usædvanligt ikke er tilbredt med tomatsauce og gauda-ost, men med pesto, rosmarin, oliven, rucula, kartoffelskiver og mozzarellaost.
Snart alkoholbevilling
- Nyt er det også, at vi har hjemmelavede burgere på menukortet. Jeg syntes, at der skulle ske noget nyt i byens forretningsliv, siger Ali El-Salhani, der er 24 år og bor i Kolding.
Desværre har han endnu ikke fået en alkoholbevilling, for hvis der er noget, som går fint sammen med en brandvarm pizza, så er det et glas rødvin.
- Man skal være fyldt 25 år, så det varer ikke længe, før jeg får en bevilling, lover Ali El-Salhani, der har lært kunsten at tilberede en pizza af sin far Mohsen, som har haft et pizzeria, Madkassen, i Kolding i 25 år.