Annonce
Sport

Tottenham henter Eriksen-erstatning i Holland

Matthew Childs/Ritzau Scanpix
Fodboldklubben Tottenham har skrevet kontrakt med fodboldspilleren Steven Bergwijn frem til sommeren 2025.

Dagen efter at Tottenham solgte den danske fodboldspiller Christian Eriksen til Inter, er klubben klar med en erstatning for danskeren.

Således har London-klubben skrevet kontrakt med den hollandske offensivspiller Steven Bergwijn.

Det skriver Tottenham onsdag formiddag på sin hjemmeside.

22-årige Steven Bergwijn er blevet hentet fra PSV Eindhoven, hvor han har spillet siden 2011. Først for klubbens ungdomshold og senere for dens førstehold i den hollandske Æresdivision, hvor han fik debut som 17-årig.

Bergwijn nåede at score 31 mål og lave 41 assister i 149 kampe for den hollandske storklub.

Han har desuden spillet ni kampe for det hollandske A-landshold.

I Tottenham kommer Bergwijn til at spille med trøje nummer 23. Dermed overtager han det trøjenummer, som var Christian Eriksens, indtil klubben tirsdag solgte ham til Inter.

Bergwijn har skrevet under på en kontrakt, som løber frem til sommeren 2025.

/ritzau/

Annonce
Nyhed fra Tottenhams hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Stor ståhej for ingen krænkelse

Det er fastelavnstid og dermed højsæson for det at klæde sig ud, og hvis du tror, at det er sjov og ballade, har du sovet i timen. Udklædning tager man ikke let på i dag. Der er vildt mange hensyn, der skal tages. En god udklædning skal ikke bare være flot, sjov, vellignende eller godt tænkt. Den skal være politisk korrekt. Ve dig, hvis du begår en fejl. TV2-vært Mette Helena Rasmussen, mest kendt fra programmet Nybyggerne, tog et muslimsk tørklæde på og lagde et billede af sig selv på Instagram. Klar til fest. Så stod hun ellers for skud. Som var hun selve tønden til en fastelavnsfest, haglede slagene ned over hende. Hun blev kaldt racist. Hun blev kaldt dum. Hun skyndte sig at undskylde. Det er den typiske reaktion i sådanne sager. En hurtig undskyldning. Det var også sådan Canadas premierminister, Justin Trudeau, i efteråret, krisehåndterede, da et gammelt billede fra en udklædningsfest i 2001 dukkede op. Det viste ham som Aladdin med ansigtet malet brunt. Undskyld. Undskyld. At man tyr til undskyldning og tilbagetog, når uvejret rejser sig, er forståeligt. Kritikken er ofte overvældende, og stemplet Racist er voldsomt. Det ville dog være befriende om nogen turde møde larmen med et: Ti dog stille. Det er så uhyre let at blive krænket, og mange lever tilsyneladende deres digitale liv i en evig på jagt på sager, der kan stimulere raseriet, og det var lige præcis en sådan gruppe tapre netsoldater, som for i flint i kommentarsporet, da Mette Helena Rasmussen havde lagt sit billede på nettet. Programmet ”Kulturen på P1” undersøgte sagen, talte med en række muslimske kvinder – ikke en var provokeret eller krænket. Alle var derimod forbløffede over hele affæren. Det vil tynde så dejligt ud i krænkelsesdebatterne, hvis vi hver især nøjes med at blive krænket på egne vegne. Føler vi os alligevel draget til at tage en minoritet i forsvar, det behov kan opstå, vil det klæde engagementet, om vi sikrer os, at vores hjælp og indsats faktisk er efterspurgt af dem, vi har tænkt os at agere talsmænd for. Og er den ikke det: Så ti dog stille.

Annonce