Annonce
Debat

Toupé or not toupé

Annonce

Læserbrev: Jeg husker fra min ungdom, hvordan jeg var ved at gå i spåner af frygt for at blive skaldet. Frygten var velbegrundet. På min fars side havde mændene stort og vildt hår. På min mors side var alle mænd skaldet med klovnefrisuren eller munkekransen.

Jeg var rædselsslagen, når jeg talte ekstra hår i kammen. Jeg blev heldigvis reddet af gong gongen (håret er der endnu), men frygten sidder faktisk dybt i mange unge mænd. Heldigvis er det i dag nærmest in og mode at være skaldet.

Problemet med skaldethed er dog langt større end først antaget. Mange unge mænd mister faktisk selvværdet og selvtilliden i takt med, at hårgrænsen svinder ind. Derfor var det også befriende at se en tv-udsendelse med en ung, meget dygtig mandlig frisør, som har givet toupeen helt nyt liv.

Mange kan huske onkel Børge, der mødte op til familiefest med en toupe, der sad skævt. Synd, han var samtaleemne og totalt til grin. Sådan er det heldigvis ikke i dag. Førnævnte dygtige frisør bærer selv en toupé, og det er umuligt at se, at hans flotte modehår ikke er hans eget. Han har gjort toupéen til sit speciale, og han hjælper rigtigt mange unge mænd frem til et helt nyt liv. Kvinder får rask væk opereret større bryster, større læber og får fedtsugninger. Nu er det mændenes tur til at få hårpragten tilbage. Til unge mænd med ondt i håret (ikke tømmermænd): Grib chancen for at få et nyt liv – toupé or not toupé.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce