Annonce
Sønderborg

Tour de France-aften i Frihedshallen

Det er langt fra sikkert, at Tour de France-etapen kommer forbi Dybbøl Mølle som her ved Post Danmark Rund. Foto: H.C. Gabelgaard
6. februar kan cykelfans opleve cykeleksperter fortælle om Tour de France-etapen fra Vejle til Sønderborg. Det sker i Frihedshallen på Idrætshøjskolen i Sønderborg.
Annonce

Sønderborg: Tirsdag 4. februar bliver ruterne til de tre danske Tour de France-etaper 2021 præsenteret i Vejle. Den tredje etape går fra netop Vejle og med mål i Sønderborg, og torsdag 6. februar klokken 19 i Frihedshallen kan alle få en mere detaljeret gennemgang af netop tredje etape. Det bliver sportsjournalist Søren Reedtz, der sammen med sportsdirektør og cykelrytterne Matti Breschel, Kasper Asgreen og flere cykeleksperter fra Sønderborg gennemgår ruten til Sønderborg.

Der bliver mulighed for Tour de France-fansene at få en forsmag på, hvilke dele af ruten, der bliver særligt spændende. Hvor man med fordel kan placere sig som tilskuer, og hvad det betyder for de lokale cykelklubber, at touren står for døren næste år. Panelet består af Deceuninck-QuickStep-rytteren, Kasper Asgreen, tidligere professionel cykelrytter og nuværende sportsdirektør på team EF Education First, Matti Breschel, løbsdirektør for PostNord Danmark Rundt, Jesper Worre, næstformanden for Sønderborg Cykle Klub, Thomas Jepsen og konsulent for Tour de France i Sønderborg, Jesper Schack. Sportsjournalist Søren Reedtz vil binde aftenen sammen og sørge for, at publikum kan få mulighed for at spørge ind til ruten og forventningerne til løbet. Efter arrangementet er der muligt at tale mere uformelt med deltagerne, mens der serveres kaffe og kage. Aftenen optages og streames live på feltet.dk. Arrangementet kræver ingen tilmelding. Det er gratis at deltage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

Kritisk corona-udvikling: Smitten stiger stadig i Kolding og Esbjerg

Danmark

På kanten af kaninhullet

Varde

Birgit fulgte sin mand i døden

Annonce