Annonce
Billund

Tove beder om hjælp: Tabte sin sølvbryllupsgave på en tur til Kvickly

Tove Hansen mener, at hun har mistet sin guldhalskæde på en gåtur i Grindsted. Har nogle fundet den, vil hun blive meget taknemlig. Foto: Lise Nørgaard
73-årige Tove Hansen fra Grindsted er dybt ulykkelig over at have mistet sin guldhalskæde med bøhmiske granater. Hun tabte den på en gåtur fra Bekkasinvej til Kvickly og beder Grindsted om hjælp.

Grindsted: Rugbrødet, hun skulle købe i Kvickly, fik søndag den 16. maj en helt anden pris, end det plejer for Tove Hansen. På turen fra sit hjem på Bekkasinvej til Kvickly tabte hun nemlig sin guldhalskæde med bøhmiske granater hele vejen rundt. Kæden fik hun til sit sølvbryllup af sin mand for 27 år siden, og den betyder uendeligt meget for hende.

- Jeg er virkelig ked af det. Jeg opdagede det først fire timer senere, og vi gik tilbage og kiggede efter den, men fandt den ikke, fortæller Tove Hansen, der nu prøver avisen som den allersidste udvej i sin søgen efter halskæden.

Hun håber, den er blevet fundet.

Annonce

- Mine børn har lagt det ud på Facebook, og jeg har talt med politiet to gange, men de har ikke fået noget indleveret. Jeg har også været i Kvickly tre gange for at høre, om de har fået den ind, men det har de ikke, siger Tove Hansen, der er parat med en findeløn, hvis halskæden dukker op.

Kender man noget til halskæden, kan man ringe på telefon 23 86 97 70.

Dette er en ørering til halskæderne. Perlerne sidder hele vejen langs kæden på halskæden. Foto: Lise Nørgaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce