Annonce
Trekantområdet

Træer trives ikke - fældning i Danmarksgade er i gang

Både træer i Jyllandsgade og Danmarksgade skal lade livet. Arbejdet med fældningen i Jyllandsgade skulle som planlagt holde pause i december på grund af juletravlhed. Derimod var planen, at der så skulle fældes tre træer, der mistrives, i Danmarksgade. Det arbejde er nu i gang. Foto: Peter Friis Autzen
Annonce

Fredericia: I sidste måned beskrev Fredericia Dagblad, hvordan flere af træerne i Jyllandsgade ikke trives. Det betød, at en træfældning var iværksat. I samme ombæring fortalte Laila Baumann Rolsted Jensen, grøn driftsplanlægger i Vej og Park i Fredericia Kommune, at også træer i Danmarksgade var på fældningslisten.

- Der er tre træer i sydsiden, som skal fældes. De trives ikke så godt som dem i nordsiden. De får ikke lyset på samme måde, lyder det fra Laila Baumann Rolsted Jensen.

Det arbejde er nu gået i gang, kan Fredericia Dagblads udsendte konstatere.

Arbejdet med at fælde træerne i Jyllandsgade er allerede gået i gang, men blandt andet på grund af julehandel og for ikke at skabe for meget uro på gågadestrækningen, holder man pause fra fældningen der.

I alt skal 10 lindetræer fældes i Jyllandsgade. Arbejdet med de resterende, der altså endnu ikke er blevet fældet, fortsætter i januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce