Annonce
Tarm

Trækfærger ved Skjern Å er ude af drift efter havari

Trækfærgerne er ude af drift. Arkivfoto: Anita Rahbek
Ingen personer er kommet til skade ved havariet, og årsagen er en lille revne i skroget.

SKJERN-TARM: Hvis man har planlagt en tur på trækfærgerne ved Skjern Å her i påske, må man finde på noget andet.

Trækfærgerne er natten til torsdag havareret, og de er derfor sat ud af drift i de kommende uger, oplyser skovfoged Mads Bank-Mikkelsen i et opslag på Facebook, som er ledsaget af et billede, hvor en af trækfærgerne er halvt sunket i vandet.

Ingen personer er kommet til skade ved havariet, og årsagen er en lille revne i skroget, formentlig grundet slitage på trækfærgerne, der blev etableret efter genopretningen af Skjern Å.


Vi har oplevet alt. Alle de år, vi har haft færgerne, har de givet problemer med, at der går kludder i wiren, eller at de bliver vandaliseret. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan gå galt.

Ulrik Lorenzen, skovrider ved Naturstyrelsen Blåvandshuk


Annonce

Altid givet problemer

Det er kun få dage siden, at Dagbladet beskrev flere problemer med trækfærgerne. Sågar har Brand & Redning MidtVest været tilkaldt for at hjælpe folk i land, og Naturstyrelsen, der driver færgerne, har haft nok at se til.

- Vi har oplevet alt. Alle de år, vi har haft færgerne, har de givet problemer med, at der går kludder i wiren, eller at de bliver vandaliseret. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan gå galt, sagde skovrider Ulrik Lorenzen fra Naturstyrelsen Blåvandshuk dengang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce