Annonce
Haderslev

Træls: Butikker får stjålet julelys og batterier

Butikschef i Boheme, Lillian Gaardsvig, kunne fredag morgen konstatere, at butikken igen havde fået stjålet batterier fra julebelysningen. Derfor var der ikke lys i vinduerne bag hende. Foto.Stine Hygum
Hos Boheme i Apotekergade er der blevet stjålet batterier. Hos naboen, A Saree's Story, er der blevet stjålet en lyskæde.
Annonce

Haderslev: - Det har vi altså aldrig oplevet før, siger Lillian Gaardsvig, der er butikchef i Boheme i Apotekergade.

Butikken har gran rundt langs kanten i vinduerne og et juletræ ude foran butikken, men fredag var det igen ikke muligt for butikkens medarbejdere at få liv i lyskæderne.

Årsagen var enkel. Batterierne til de tre lyskæder var stjålet - igen.

Lillian Gaardsvig har været i Boheme i syv år.- Jeg kan ikke forstå det. En af pigerne spurgte, om vi skulle tage juletræet ind, så det ikke skete igen. Men jeg slog det hen. Og nu er batterierne væk igen, siger hun trist og fortsætter:

- Jeg bliver irriteret og ked af det. Man gør så meget ekstra for at gøre det fint til julehandlen - og så sker det her.

Hos naboen A Saree's Story har indehaver Nilsa Serrano fået stjålet en af de farverige lyskæder, som ellers pyntede så fint på et af de fire juletræer, som hun har pyntet sin butik med.

- Det er mega ærgerligt. Man gør jo noget ud af det for byens skyld, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Annonce