Annonce
Kolding

Træner er spændt før første kamp: - Opstarten har været kort og intensiv

Tidligere cheftræner for Kolding IF i fodbold, Anders Jensen, er nu træner i KoldingQ. Arkivfoto: Søren Gylling
KoldingQ spiller lørdag den 8. august sæsonens første hjemmekamp i Gjensidige kvindeliga mod sidste sæsons nummer to Brøndby IF. Det foregår på Fynske Bank Arena i Bramdrupdam.
Annonce

Kolding: Efter en kort sommerpause skal KoldingQ starte på sæsonen 2020/2021 i landets bedste fodboldrække for kvinder, Gjensidige Kvindeliga. Det sker allerede lørdag, hvor holdet skal i kamp på hjemmebanen.

- Den har været kort og intensivt. Umiddelbart har vi haft to en halv uges opstart, inden vi går i kamp på lørdag, men jeg har været tilfreds med det, jeg har set. Pigerne har holdt sig godt i gang i pausen, og vi har kunnet arbejde intensivt i den her periode, så vi glæder os bare til at komme i gang, udtaler manager Anders Jensen

Annonce

Træner er spændt

Sidste gang de to hold mødtes var i sidste sæsons Gjensidige Kvindeliga slutspil, hvor det blev til et 1-0 nederlag for KoldingQ.

- Jeg glæder mig bare, det gør vi alle sammeen, til at måle os med dem. Skal vi gøre det resultatmæssigt bedre, end vi gjorde derovre sidste gang, så skal vi have point. Vi tabte kun 1-0 derovre efter en fantastisk indsats af pigerne, og det er jo klart, at den fightervilje skal vi finde frem igen på lørdag hvis vi skal have forhåbninger om point.

- Jeg er faktisk mest interesseret i, hvor langt vi er kommet rent fodboldmæssigt, det glæder jeg mig rigtig meget til at se, og det kommer til at betyde lige så meget for mig som point, siger Anders Jensen.

Annonce

Nye spillere

I løbet af sommerpausen har KoldingQ fået tilgang af to nye spillere fra de forsvarende mestre Fortuna Hjørring, forsvarsspillerne Sofie Karsberg og Ida Guldager.

- Jeg synes allerede, de er faldet godt ind i gruppen af spillere, som sagtens kan gå ind og bidrage. De trækker gennemsnitsalderen en lille smule op på vores i forvejen unge hold, og det er super at have en god balance. Jeg forventer, de går ind og bidrager til et i forvejen stærkt hold.

Kampen spilles klokken 14 lørdag den 8. august og vil være åben for tilskuere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Trekantområdet

Kommunen strammer corona-skruen: Krav om mundbind eller visir på plejehjem og bosteder

Annonce