Annonce
Sport

Træner og spillestil trækker Casper Nielsen til OB

Casper Nielsen skifter fra EfB til OB.

EfB's Casper Nielsen følger med Ryan Johnson Laursen til OB.

Annonce

Onsdag morgen kunne jv.dk afsløre, at Casper Nielsen var på vej fra EfB til OB, og onsdag aften bekræftede begge klubber så, at den 22-årige midtbanespiller skifter på en aftale, der løber frem til sommeren 2020.

Casper Nielsen er tidligere rygtet til blandt andet AaB og Brøndby, men da det blev konkret, og da der kom penge på bordet, var det altså fynboerne, der sikrede sig vestjyden.

Ifølge JydskeVestkystens oplysninger har OB betalt knap en million kroner for Nielsen, der var transferfri til sommer.

- Vi har givet Casper flere tilbud, men han ønskede ikke at forlænge sin kontrakt. Det gav os to muligheder: Enten at lade ham spille i EfB til udløbet af kontraktperioden eller at sælge ham til en pris, der er fair i forhold til det snarlige kontraktudløb. Vi valgte det sidste, siger EfB's sportsdirektør, Ted van Leeuwen, i en pressemeddelelse fra EfB.

En god mavefornemmelse

Ifølge Casper Nielsen er det den fynske spillestil og OB-træner Kent Nielsen, der lokkede ham til Odense.

- Da kontakten opstod lød det interessant, og efter en snak med Kent Nielsen havde jeg en rigtig god mavefornemmelse. Måden OB vil spille fodbold på kan jeg godt lide, og jeg er sikker på, at det bliver endnu bedre, selvom der allerede er store fremskridt. Spillet har været til meget mere end den plads, OB ligger på, og derfor gælder det om at brænde sig fuldstændig ud i her eneste kamp, så er jeg også sikker på, at det nok skal komme, siger Casper Nielsen til OB's hjemmeside.

Casper Nielsen er i øjeblikket med U21-landsholdet i Dubai. Onsdag fejrede han sin nye kontrakt med både mål og assist, da landsholdet vandt 3-0 over den kinesiske klub Henan Jianye FC, der har den tidligere EfB'er Eddi Gomes som anfører.

Casper Nielsen i EfB

Casper Nielsen fik sin superligadebut i EfB den 12. maj 2013, da han blev skiftet ind til sidst i 2-0-sejren ude over FC København.


  • Det blev i alt til 90 superligakampe fordelt på fem sæsoner. Han står noteret for to mål og seks assister.

  • I indeværende sæson har han spillet 17 af 21 kampe - de 16 fra start.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Den irske pub i turistby får bøde og sur smiley

Annonce