Annonce
Varde

Træner tilbage efter turbulent forløb: Nu gælder det håndbolden

Jens Ole Mathiesen blev "gået", men han er atter tilbage som træner for Sif/Ansager. Arkivfoto: Christer Holte

Først blev han gået, men nu er Jens Ole Mathiesen tilbage. Elitehåndbolden i Ansager håber, at en strid med moderforeningen kan bilægges.

Annonce

Ansager: På et offentligt møde torsdag aften blev det i sidste øjeblik besluttet at lave en konstruktion, så 2. divisions damehåndbold i Sif/Ansager kan fortsætte. Elitehåndbolden var ellers truet på livet i den lille by.

Det betyder, at træner og spillere er tilbage, efter de var gået i forbindelse med manglende kontraktforlængelse af træneren.

Hovedpersonen er træner Jens Ole Mathiesen. Han er glad for sagens udfald og siger, at han nu vil fokusere på håndbold efter det turbulente forløb.

- Det er håndbolden, jeg står op for, siger Jens Ole Mathiesen.

Han erkender, at hans sag har været med til at give nogle sår i klubben. Han håber, at der bliver ro til, at de sår kan læges. Men lige nu er fokus på udekampen lørdag mod Haderslev, som altså spilles. Frem til torsdag aften så det ellers ud som om, at Sif/Ansager ville trække håndboldholdet fra 2. division.

Det er håndbolden, jeg står op for.

Jens Ole Mathiesen, træner
Annonce

Formand vil ikke kommentere

På det fremskyndet årsmøde i håndboldafdelingen, som hører under Ansager Idrætsforening, gav hovedbestyrelsen lov til, at der kan etableres et eliteudvalg, som kan varetage 2. divisionsholdets interesser. Det var vedtagelsen af dette udvalg, som betød, at spillerne alligevel ikke trækker sig.

Det er Birgitte Jakobsen der er formand for Ansager Idrætsforening, og hun har dagen efter mødet ingen yderligere kommentarer. Hun konstaterer blot, at 2. divisionsholdet stadig spiller.

Det kom frem på mødet, at håndbolden har givet et underskud på 170.000 kroner i 2017, og at det er et problem for selve idrætforeningen.

Annonce

Vi kan levere pengene

Det var Jimmy Østergaard, der foreslog et eliteudvalg.

- Vi kommer nu til at stå for økonomien. Så kan ingen sige, at håndbolden koster breddeidrætten penge, siger Jimmy Østergaard, der mener, at der er de fornødne sponsorer til, at den økonomiske udvikling kan vendes, og at håndbolden ikke længere skal ligge moderklubben til last.

Det, håber han, kan bilægge striden.

- Vi skal nok skaffe de penge. Jeg er glad for, at Jens Ole Mathiesen fortsætter som træner. Han er også selv en stor og vigtig sponsor, siger Jimmy Østergaard.

Eliteudvalget skal nu forhandle en kontraktforlængelse med Jens Ole Mathiesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce