Annonce
forside

Træner tilfreds efter solid præstation mod tophold

Selvom Ansager ikke fik taget point mod søndagens modstander, Ejstrup/Hærvejen, er træner Jens Ole Mathiesen tilfreds med kampens resultat. Ansager tabte 21-27 til ligaens andetbedste hold.

Annonce

- Alle Ejstrups spillere er 10cm højere og 10-15kg tungere end vi er, så vi regnede fra start af med at det ville blive svært, siger Jens Ole Mathiesen

Ansager brænder i første halvleg mange chancher, og er bagud med otte mål ved pausefløjtet. Men holdet holdt panden højt i anden halvleg, og vinder den 13-11, blandt andet grundet en stærk indsats fra 2. stregen Hanne Kristensen.

Jens Ole Mathiesen ærger sig over, at hans hold ikke kom tættere på. Men det er svært at udfordre et tophold i 60 minutter, når truppen ikke er bredere.

- Vi kunne simpelthen ikke gøre mere de sidste ti minutter. Vores reserver var fuldstændig tømte, siger Jens Ole Mathiesen

Træner Jens Ole Mathiesen roser også Lillian Hinch for en stærk præstation i forsvaret, og Mathilde Stræbøl, der blev Ansagers topscorer med 7 mål.

Håndbold 2. division, damer, pulje 2: SIF/Ansager - Ejstrup/Hærvejen 21-27 (8-16)

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund

Gratis: Hyggeaften hos Hr. P

Leder For abonnenter

Naturligvis har bro følger

Før etableringen af den faste forbindelse over Storebælt var den ingen ende på bekymringerne. Fisk, fugle og pattedyr ville blive truet, måtte man dengang forstå. Efter hensynet til samfundets interesser samt følgerne for flora og fauna blev holdt op mod hinanden, blev bro og togtunnel alligevel bygget. Som bekendt gik verden ikke under. Nu foreligger en rapport om de naturmæssige konsekvenser af en bro mellem Als og Fyn. Vurderingen blev udarbejdet i januar, men er først nu offentliggjort. Forklaringen på forsinkelsen er ukendt, men måske har Vejdirektoratet slet og ret skammet sig over konklusionens banalitet. Broen vil medføre uoprettelig påvirkning af natur og dyrelivet både i anlægs- og driftsfasen. Naturen vil blive påført skader, der ikke kan gøres om, vurderer specialisterne således. Og ja, det er givetvis korrekt. Sådanne konsekvenser ligger i anlægsarbejders natur. Selv en mindre cykelsti forandrer landskabet for bestandigt. Musereder bliver ødelagt, frøer fordrevet og regnormene kan ikke længere komme op. Men skulle man af den grund undlade at sikre børns liv og førlighed på skolevejen? Svaret giver vist sig selv. Naturligvis er sammenligningen sat på spidsen og konsekvenserne af et brobyggeri ulig større end følgerne af en cykelsti. Men der kan alligevel drages nogenlunde ens konklusioner. Fordele og ulemper skal afvejes. Vi skal passe på vores miljø – ikke mindst når der er tale om et sårbart område som farvandet mellem Als og Fyn. Vil byggeri og drift have katastrofale konsekvenser for naturen, må planerne opgives. Broen skal heller ikke etableres, hvis det ikke giver overordnet mening økonomisk og samfundsmæssigt. Til gengæld skal der bygges, hvis hensynet til vores fælles bedste taler for det, og der ikke er udsigt til virkelig alvorlige skader på omgivelserne. Vi må ikke ende samme sted, som vores naboer mod syd, hvor naturklager kan forsinke etableringen af vigtig infrastruktur i år eller nogle gange ligefrem årtier.

Team Esbjerg

Dagens gode nyhed: Esbjergs håndbolddronnning laver ny aftale - derfor forlænger Estavana Polman

Sydjylland

Små handelsskoler risikerer at miste udkantstilskud: Nu står flere til at gå i minus

Annonce