Annonce
forside

Træner: Vi møder en modstander der var flere klasser over os

FC Sydvests unge Jeppe Hansen, her til venstre, spillede en solid kamp, da FC Sydvest ude mødte Avarta. Arkivfoto: Flemming Krogh

FC Sydvest 05 Tønder drog søndag formiddag til Sjælland for at spille sæsonens femte kamp. Her ventede Avarta. FC Sydvest var forud for kampen hårdt plaget af skader og karantæner. Det resulterede i, at assistenttræner Hans Henrik Andreasen måtte trække i kamptøjet.

Tønder/Rødovre: FC Sydvest kom dårligt ud til første halvleg, hvor Avarta sad på kampen. 27 minutter inde i kampen bragte Avarta sig foran til 1-0 på mål af Christian Offenberg. Herefter var det igen Avarta, der kom til flest chancer og efter 45 minutters spil bragte Thomas Christiansen Avarta yderligere foran til stillingen 2-0.

- Vi møder en modstander, der er flere klasser over os. Samtidig har vi et par stykker, der måske har den forkerte indstilling til kampen. Vi stiller selvfølgelig også med et ungt hold, der mangler rutine og erfaring. Jeg sagde til drengene i pausen, at vi skulle gå ind og tro på det og i det mindste levere en indsats, så vi kunne kigge os selv i spejlet efter kampen, siger cheftræner Jacob Stolberg.

Annonce

Finder den rette indstilling

Efter blot 46 minutters spil bragte Thiago Borges hjemmebaneholdet foran til slutresultatet 3-0. Efterfølgende fik FC Sydvest også et straffespark, som de dog ikke formåede at udnytte. FC Sydvest kom bedre og bedre med i kampen, men formåede aldrig at bringe bolden ind bag Avartas målmand.

- I anden halvleg kommer drengene med en bedre indstilling. Avarta falder selvfølgelig også i niveau, da de er foran med 3-0. De unge drenge gjorde, hvad vi kunne forvente i anden halvleg, beretter cheftræner Jacob Stolberg.

Jeppe Hansen spillede, ifølge cheftræner Jacob Stolberg, endnu en solid kamp:

- Jeppe var fantastisk igen i dag. Derudover spiller Mads Blom også en solid kamp igen. Det er to spillere, som har den helt rette støbning og indstilling til fodbold, afslutter cheftræner Jacob Stolberg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce