Annonce
forside

Træner: Vi skal turde at smide samtlige hæmninger

TM Tønders 2. hold tabte første oprykningopgør mod Odder. Lars Reinholdt i midten scorede fem gange for TM Tønder. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard

TM Tønder 2's spillertrup drog lørdag eftermiddag, sammen med TMT Red Support, til Odder. Her ventede det første af to opgør om oprykning til 2. division. Det viste sig at blive en kamp, der på mange måder var udfordrende for TM Tønder 2.

Odder/Tønder: TM Tønder 2 kom dårligt fra start i oprykningsopgøret mod Odder, der lagde et maksimalt tryk. Det tvang Brian Smidemann til at justere i forsvaret. TM Tønder var bagud med 16-14 til halvleg.

- Odder lagde et maksimalt tryk fra starten. Vi kom bagud med 3-4 mål. Herefter justerede vi lidt rent forsvarsmæssigt, og det begyndte at se fornuftigt ud. Generelt set synes jeg, at vi spillede en okay halvleg, siger cheftræner Brian Smidemann.

I anden halvleg kom TM Tønder endnu engang dårligt fra start. Dog lykkedes det Tønder-mandskabet at komme igen til stillingen 19-19. Morten Jørgensen fik efterfølgende et rødt kort, som rystede TM Tønder. TM Tønder tabte kampen med cifrene 27-23.

- Efter vores dårlige start får vi momentum og kommer flot igen. Det var dog som om, at Morten Jørgensens røde kort rystede os igen, og vi halter efter i resten af kampen. Generelt set synes jeg, at det var en god kamp. Drengene kæmper hele vejen igennem og slår på intet tidspunkt op i banen. Jeg tager hatten af for drengene. Derudover vil jeg gerne benytte lejligheden til at sende TMT Red Support en stor tak. Red Support bakkede fantastisk op, og det var en fornøjelse at have dem med, beretter cheftræner Brian Smidemann.

Annonce

Kampen i tal

Odder-TMT 27-23 (16-14)Målscorere fra TM Tønder 2: Thomas Clausen 6, Lars Reinholdt 5, Mathias Hejsel 5, Martin Busk 3, Jesper Redlefsen 2, Kasper Smidemann 1, Morten Jørgensen 1.

Fokus på den defensive del

På trods af nederlaget har TM Tønder stadig mulighed for at vende opgøret og rykke op. Søndag den 22. april afvikles returkampen i Tønder Hal 2.

- Vi skal ind og have fokus på den defensive del. Vi skal turde at smide samtlige hæmninger. Vi skal løbe endnu mere, end vi gjorde på udebane, afslutter cheftræner Brian Smidemann.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Uvenlig behandling af tyskere skal stoppe

Det er en gevinst for den danske del af grænselandet, når tyskere og andre EU-borgere beslutter sig for at købe et hus i Sønderjylland. Sidste år solgte EDC i Rødekro og Nybolig i Padborg i alt 55 huse til udenlandske EU-borgere, hvoraf langt de fleste var tyskere. Det er med til at skabe udvikling i en landsdel, der ellers i mange områder kæmper med faldende befolkningstal. Derfor er det meget bekymrende, at både advokater og ejendomsmæglere i Sønderjylland oplever, at servicen over for de udenlandske huskøbere er blevet forringet i en grad, så det kan risikere at få mulige tilflyttere til at opgive deres forehavende. Den oplevede forringelse er sket i forbindelse med, at den statslige Styrelse for International Rekruttering og Integration siden 1. april har overtaget opgaven med at udstede EU-opholdsbevis til de udlændinge, som vil flytte til Danmark, fordi de er ved at købe et hus i Danmark. Forinden var det Statsforvaltningen, der stod for opgaven. Dengang var oplevelsen hos advokater og mæglere, at udlændingene fra andre EU-lande, inden de flyttede hertil, kunne få det opholdsbevis, der er betingelsen for at kunne gennemføre huskøbet. Men det er ulovligt at gøre det på den måde, mener den statslige styrelse. Den kræver, at udlændingene har bopæl her i landet først, og dermed skal de leje en bolig, før de kan købe én. Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) bør i en fart finde ud af, om det virkelig kan passe, at det pludselig skal være så besværligt for en EU-borger at købe et dansk hus. Selv om hans styrelse benægter, at der er lavet om på praksis, er der en række kilder, som har fortalt JydskeVestkysten, at behandlingen af sagerne foregik meget smidigere, da det var Statsforvaltningens opgave. Det må kunne lade sig gøre at genskabe den situation, så Danmark igen kan blive opfattet som et venligt værtsland for EU-medborgere, som kan forsørge sig selv og som har lyst til at købe et hus i vores land.

Danmark

Kan have været fatalt for seks mennesker: 44 hoftepatienter har fået infektion på OUH

Danmark

Hudsygdom kan være skyld patienters infektioner: Nu er kirurgens allergi blevet fastslået

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];