Annonce
Varde

Træner vil blive i klub efter oprykning til 2. division

Caroline Hau Lindhardt er én af spillerne i den brede trup. Her med træner Jens Ole Mathiesen. Arkivfoto: Morten Nielsen

Det lå blandt andet et ultimatum til grund for, at SIF/Ansager fik en bredere trup. Nu er klubben rustet til 2. division, vurderer træner.

Annonce

Ansager: Det er nu over en uge siden, at SIF/Ansager sikrede sig oprykning til 2. division i damehåndbold. Træner Jens Ole Mathiesen har reflekteret over oprykningen.

- Først og fremmest løber min kontrakt et år endnu. Jeg vil ikke løses fra kontrakten. Hvis klubben ikke vil have løst mig fra kontrakten, så bliver jeg i hvert fald det år, siger han.

Men han lægger ikke skjul på, at det har været en hård sæson at komme igennem. At den så endte med oprykning, var der næppe mange, der havde forudset.

Klubben var rykket ned efter en enkelt sæson i 2. division til 3. division og ved sæsonstart indikerede nogle træningskampe, at Ansager ikke havde niveauet til at begå sig i 3. division.

De første kampe i turneringen tabte holdet også.

- Jeg satte et ultimatum. Vi skulle have to unge spillere op fra U 18. Det er imod klubbens principper, men det kom igennem, ellers var jeg gået, siger Jens Ole Mathiesen.

SIF/Anasager

Klubben hedder SIF/Ansager.SIF står for Skovlund Idrætsforening.

Hjemmebane er hallen i Ansager.

Den hedder Skovlund-Ansager Hallen.

Annonce

Klarede den godt

Det var spillerne Mathilde Strebel, der på det tidspunkt var 16 år, og Karoline Holdt, der på det tidspunkt var 17 år, som undtagelsesvist kom op at spille på førsteholdet i 3. division.

Det er siden hen gået rigtig godt med de to spillere på holdet. Begge er venstrehåndede. Tidligere var der ikke venstrehåndede skytter i SIF/Ansagers trup. De unge spillere vurderes at have gode muligheder for at udvikle sig i 2. division.

Det gik jo altså så godt, at SIF/Ansager begyndte at vinde kampe igen. Så mange, at det endte i de endelige to playoffkampe mod Hasle KFUM. Ansager vandt begge kampe.

Det betyder altså, at klubben nu har 2. divisionsstatus som for to år siden. Da måtte klubben ned igen. Men træneren føler sig mere rustet denne gang. Dels kender en del af spillerne niveauet, dels er truppen langt bredere. Der er 18 spillere, der kan bruges i 2. division, blandt andre tre målmænd.

- Så mange spillere har vi ikke haft før, siger Jens Ole Mathiesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Flemming har rekorden for covid-patienter: 167 dage på intensiv

Annonce