Annonce
Sport

Hans Henrik Andreasen er fortid: Trænerskifte i FC Sydvest

FC Sydvest har valgt at stoppe samarbejdet med Hans Henrik Andreasen med øjeblikkelig virkning. Til weekendens kamp mod Aarhus Fremad tiltræder Kim Munch som cheftræner hos FC Sydvest. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
FC Sydvest skifter træner forud for efterårets sidste tre kampe. Man har stoppet samarbejdet med Hans Henrik Andreasen, og ind kommer i stedet Kim Munch som ny cheftræner på holdet.

TØNDER: Hans Henrik Andreasen er fortid på trænerstolen i FC Sydvest 05 Tønder. Det stod klart sent mandag aften, da klubben udsendte en pressemeddelelse med nyheden om trænerskiftet. Kim Munch overtager posten som cheftræner.

FC Sydvest 05 Tønder gik ind til denne sæson i 2. division med et stort indkøb af spillere, men 13 kampe inde i sæsonen har det hidtil kastet 12 point af sig. Det placerer aktuelt Sydvest på 10. pladsen i 2. divisions gruppe 2.

I pressemeddelelsen forklarer klubbens formand, Thorsten Simonsen, at parterne er enige om trænerskiftet:

- Parterne er blevet enige om at stoppe samarbejdet - hvilket både Hans Henrik Andreasen og klubben ser det fornuftige i. Der skal nogle friske øjne i spil til efterårets sidste tre kampe, skriver de.

Samtidigt benytter klubben lejligheden til at takke for den store indsats, som Hans Henrik Andreasen har lagt i klubben - navnligt i at præge den i en mere professionel retning.

Kim Munch træder til som ny træner på 2. divisionsholdet. Munch har været inde over posten tidligere, og er på plads som cheftræner, når Aarhus Fremad i lørdag spiller mod FC Sydvest på Bankparken i Tønder.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Atomkraft, ja tak

Læserbrev: Har man set mage til narreri. Vores energiminister og co. står der i tv med stort smil og proklamerer, at jyderne vil blive ovenud glade for en erstatning på 5.000 kr pr. år skattefrit' for at få deres livsdrøm ødelagt. Sig mig engang tror den børnehave til Christianborgs politikere selv på, at alle andre som dem selv er dumme? jeg har da aldrig set noget mere naragtigt. Jeg synes, man skal se lidt syd for grænsen fra Medelby til Husum, her kan man ikke finde en kvadratkilometer hvor der ikke står en vindmølle, og hvor hustage er overplastret med solceller til el, Og hvad værre er så betaler den tyske stat for øjeblikket omkring 26 mio. euro til vindmølle- og solcelleejerne, fordi man ikke kan forbruge alt det strøm som produceres. Hvad med at bruge spekulatoren i stedet for at i panik prøve på at indfri valgløfter. Politikerne har også travlt med at ødelægge folks liv på vestkysten i almenvellets navn, nemlig at få lavet en 400 kw ledning, så elværkerne kan sælge strøm til England på de Danske forbrugers bekostning. Hvor længe skal vi finde os i denne form for legaliseret diktatur og løgnehistorier. Er det ikke snart på tide at vi slår bremserne i og ser på konsekvenserne af den hovedløse klimapolitik der føres? Alle de der i børnehaven (Christianborg) taler om børnenes tarv, en floskel som man er ved at være træt af. Den største miljøsynder er jo nok mobiltelefonen, og pc'er, og dem kommer der mange flere af. En teenager i dag kan vel ikke gå mere som 10 meter på en sms og kan åbenbart ikke gå uden at være på hele tiden. Hvad med at lære dem at omgås miljøet på en anstændig måde. Strøm skal vi altid bruge, og helt sikker er, at forbruget vil mindst blive fordoblet i fremtiden, men spørgsmålet er nok mere hvordan den skal fremstilles, og om vi er dygtige nok til at se de rigtige løsninger. Hvorfor forsker man ikke i atomkraft, som jo er den absolut reneste form for udvikling af både strøm og varme, hvad med at se det positive i atomkraft og få det udviklet, så det kan bruges uden at se bomber og krig alle steder. Krige er der nok af og de har altid været der, og hvis politikerne er så naive, at de tror de kan rede hele verden, så kan man kun være målløs, når man ser historisk på det har de danske politikere altid prøvet at behage de store lande, hvad med at stå på egne ben.

Aabenraa

Advarsel: Motorveje lukker

Annonce