Annonce
Sport

Hans Henrik Andreasen er fortid: Trænerskifte i FC Sydvest

FC Sydvest har valgt at stoppe samarbejdet med Hans Henrik Andreasen med øjeblikkelig virkning. Til weekendens kamp mod Aarhus Fremad tiltræder Kim Munch som cheftræner hos FC Sydvest. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
FC Sydvest skifter træner forud for efterårets sidste tre kampe. Man har stoppet samarbejdet med Hans Henrik Andreasen, og ind kommer i stedet Kim Munch som ny cheftræner på holdet.
Annonce

TØNDER: Hans Henrik Andreasen er fortid på trænerstolen i FC Sydvest 05 Tønder. Det stod klart sent mandag aften, da klubben udsendte en pressemeddelelse med nyheden om trænerskiftet. Kim Munch overtager posten som cheftræner.

FC Sydvest 05 Tønder gik ind til denne sæson i 2. division med et stort indkøb af spillere, men 13 kampe inde i sæsonen har det hidtil kastet 12 point af sig. Det placerer aktuelt Sydvest på 10. pladsen i 2. divisions gruppe 2.

I pressemeddelelsen forklarer klubbens formand, Thorsten Simonsen, at parterne er enige om trænerskiftet:

- Parterne er blevet enige om at stoppe samarbejdet - hvilket både Hans Henrik Andreasen og klubben ser det fornuftige i. Der skal nogle friske øjne i spil til efterårets sidste tre kampe, skriver de.

Samtidigt benytter klubben lejligheden til at takke for den store indsats, som Hans Henrik Andreasen har lagt i klubben - navnligt i at præge den i en mere professionel retning.

Kim Munch træder til som ny træner på 2. divisionsholdet. Munch har været inde over posten tidligere, og er på plads som cheftræner, når Aarhus Fremad i lørdag spiller mod FC Sydvest på Bankparken i Tønder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Hverdagen

Annonce