Annonce
Sport

Trænerveteran skal redde Horsens-kvinder fra nedrykning

Sxp/Ritzau Scanpix

Lars Frederiksen med en fortid i Team Esbjerg og hos KIF Koldings herrer skal være træner i Horsens HH.

Det bliver en erfaren herre, der skal redde håndboldkvinderne fra Horsens HH fra nedrykning i landets bedste række.

49-årige Lars Frederiksen er torsdag blevet ansat som cheftræner for bundholdet, der midtvejs i grundspillet er placeret på ligaens sidsteplads med to point.

Planen er at redde Horsens fri af den direkte nedrykningsplads.

- Jeg havde ikke sagt ja, hvis jeg ikke troede på, jeg kunne løse opgaven, siger Lars Frederiksen til Horsens Folkeblad.

Han fortæller til avisen, at han allerede har seks af Horsens-holdets kampe på video. Frederiksen ser potentiale til mere end det, holdet har vist hidtil i sæsonen. I første omgang vil han forsøge at styrke forsvarsspillet.

Trods 12 nederlag i 13 kampe så har holdet blot to point op til Skanderborg og tre point op til EH Aalborg på de foranliggende pladser.

- Vi vil også løbe ind i store nederlag i foråret. Men det handler om at vinde de rigtige kampe. Og jeg kan se på tabellen, at kampene mod Skanderborg og Aalborg er meget vigtige, siger Frederiksen.

Den nye Horsens-træner har tidligere haft ansvaret hos de regerende mestre fra Team Esbjerg.

Senest har han stået i spidsen for KIF Koldings herrehold. Her blev han dog fyret tilbage i februar.

Lars Frederiksen afløser Henrik Okkerstrøm, der blev fyret i slutningen af november.

/ritzau/

Annonce
Horsens Folkeblads historie om ansættelsen af Lars Frederiksen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Fortsæt nu endelig bare det gode arbejde

Det har siden september kostet et velfortjent klip i kørekortet, hvis politiet opdager, at du roder med din mobiltelefon, mens du kører bil. 6814 bilister har følt konsekvensen af den strammede lovgivning. Det er mange, men det er ikke en eneste for mange. Tvært imod. Det var på høje tid, at konsekvensen for åbenlyst uopmærksom adfærd i trafikken blev takseret hårdere. Politiet anslår, at op mod 30-35 procent af uheld og ulykker i trafikken skyldes uopmærksomhed. Mennesker kommer alvorligt til skade. Nogen kære dør. Fordi andre mener, at det er nødvendigt at læse en sms, kigge på Facebook, skrive en besked i Messenger, lede efter musik på Spotify. Mens bilen tordner afsted gennem landskabet. Det tager ikke meget mere end fire sekunder at læse en sms og besvare med et thumbs up, en smiley eller et hjerte. Mange af os har gjort det. Men fire sekunder er knap 60 meter hen ad vejen ved skolen. Det er knap 90 meter på landevejen. Og næsten 125 meter på motorvejen, hvor fartbegrænsningen er 110 kilometer i timen. I blinde. Det er livsfarligt, og selvfølgelig skal den slags ligegyldighed med andres liv og helbred koste noget mærkbart. Leder af færdselspolitiet ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Knud Reinholdt, havde forventet, at flere ville lade mobilen ligge, da klippereglen trådte i kraft i september. Det forventede han med afsæt i erfaringer, fra dengang hastighedsforseelser begyndte at koste klip. Sådan er det desværre ikke gået. Der er ikke noget i antallet af klip, der tyder på bedring. Der er ikke noget i færdselspolitiets oplevelser, der tyder på det. I virkeligheden er det nok ikke så overraskende. Vi - og det vi gælder altså næsten os alle - har fået et helt utroligt tæt forhold til vores mobiltelefoner, og vi sætter den over venner, familie, koner og børn i masser af sociale sammenhænge. Der er det dog ikke strafbart, blot tankevækkende. I trafikken derimod skal vi ikke acceptere det. Det tog tid med alkohol og det at føre bil, men det blev dog med tiden totalt uacceptabelt. Vi må samme vej med mobilen, og vejen går over en række klippede kørekort. Klø på, kære politi. Vi trænger tydeligvis til kollektiv opdragelse, og den må være lidt hårdhændet. Hver og en af dem I klipper har fortjent det.

Annonce