Annonce
KIF Fodbold

Træningskamp: Kolding IF gik til makronerne

Kolding IF slog Weiche Flensburg 2-0 i en træningskamp lørdag eftermiddag. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Kolding IF Fodbold kæmpede hårdt i pausens femte træningskamp. Det resulterede i en 2-0 sejr over det tyske 3. divisonshold Weiche Flensburg 08.

FODBOLD: Cheftræner hos Kolding IF, Morten Mølkjær, lagde klart ud, hvad han håbede på at få ud af lørdagens træningskamp mod det tyske 3. divisionshold Weiche Flensburg 08.

- Vi skal have nogle kilometer i benene og få pulsen op, sagde Morten Mølkjær inden kampen.

Det er nok ikke til manges overraskelse, at Denis Fazlagic var aktuel med flere lange løb. I første halveg vandt han flere løbedueller mod det tyske forsvar, der resulterede i chancer, som sagtens kunne have været endt med et mål. En enkelt gang løb han en bold ned tæt på baglinjen, der fik publikum til at tage sig til hovedet og spørge, hvordan nåede han den?

Desværre manglede Fazlagic bare lidt præcision på sine afslutninger. Han ender med et enkelt mål men kunne sagtens have scoret flere.

Kolding var mere fysiske end modstanderne fra Flensburg og vandt derfor størstedelen af kampens andenbolde. Især Christian Kudsk imponerede på midtbanen. Det var som om, han fik tilkæmpet sig enhver bold, der kom i nærheden af ham. Han kæmpede simpelthen hårdere end nogen anden på banen. Til gengæld glippede det lidt med hans pasningsspil, der til tider var en anelse upræcist.

Det var han ikke ene om. Den unge Benjamin Zjajo virkede en anelse usikker med bolden, da han flere gange nærmest fumlede bolden væk til modstanderen.

Heldigvis for Zjajo havde han Jakob Killerich bag sig, der stod sikkert i forsvaret og kommunikerede konsekvent til sine holdkammerater igennem kampen. Hans samarbejde med Simon Smidt gjorde det næsten umuligt for Flensburg at skabe noget på højre side af banen.

På den anden side af banen kom Mike Vestergård imellem flere lange bolde i forsvaret, der ellers godt kunne have blevet farlige for Kolding.

I det hele taget stod Kolding godt i forsvaret og kæmpede hårdere end tyskerne. Det var ikke mange gange, at målmand Frederik Ibsen fik lov til gøre andet end at sparke bolden ud.

Kampen endte 2-0 til Kolding, og cheftræneren var bestemt også tilfreds med dagens præstation.

- Det gik jo fint hele næsten hele kampen. Vi kæmper godt, og vi kunne sagtens have vundet meget større for at sige det mildt, sagde Morten Mølkjær efter kampen.

- Vi kunne snildt have været foran med fire mål ved pausen, så vi skal arbejde på vores afslutninger. Der er altid noget, vi kan gøre bedre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Støjplagede borgere raser over kampfly som aldrig før: Klager er næsten tredoblet på et år

112

Beredskabet lagde en truende mast ned

Kommentar For abonnenter

Mens vi venter på motorvejen

Det er lidt med motorvejene, som det er med vindmøllerne. Vi vil sådan set rigtig gerne have dem, men de skal bare ikke ligge tæt på, hvor vi selv bor. De kritiske røster var klart i overtal, da der tilbage i sommeren 2017 blev sat gang i en offentlig høring af planerne omkring en ny midtjysk motorvej – populært kaldet for Hærvejsmotorvejen. Samme billede er der ved den igangværende høring i forbindelse med VVM-undersøgelsen Tilbage i 2017 var eksempelvis Bække Lokalråd og Bække Borgerforening særdeles klare i mælet i deres høringssvar, hvor én af sætningerne lød således: - Frygten er, at en motorvej - med eller uden afkørselsramper - vil sætte gang i en langsom, men sikker affolkning. Citat slut. Det er ikke noget at sige til, at frygten for en motorvej er til stede. Ikke mindst støjen fra tusindvis af biler, som vil passere forbi, giver anledning til betydelig utryghed hos mange. Dertil kommer også en motorvejs indiskutable indgriben på naturen og miljøet. Argumenterne fra utrygge borgere er ganske forståelige. Men som med meget andet, så er debatten omkring motorveje ikke udelukkende sort eller hvid. Motorvejene kan rent faktisk også bringe noget positivt med sig. Erhvervsudviklingen har ganske mange steder, hvor der er blevet etableret motorveje, vist sig at være positiv. Der er positive eksempler nok – selv inden for vores egen kommune. I Vejen, Brørup og Holsted taler udviklingen i erhvervslivet tæt ved motorvejen sit klart tydelige sprog. Danish Crowns slagteri i Holsted var med sikkerhed ikke blevet placeret i området, havde der ikke været en motorvej Også længere oppe i det midtjyske er der klare fortællinger om, at motorvejen klart kan bringe noget positivt med. I Ikast-Brande Kommune konstateres det, at motorvejene er med til at øge bosætningen og etablering af nye erhvervsvirksomheder. I Silkeborg er der også begejstring. I den midtjyske by er der knap et år efter åbningen af motorvejen for nogle få år siden sat rekord i salget af erhvervsjord. Om hærvejsmotorvejen overhovedet bliver til noget, vil blive afgjort inde på Christiansborg. Men i næste måned – mandag den 16. marts – har Vejdirektoratet inviteret til borgermøde i Vejen. Her vil der blive orienteret om VVM-undersøgelsen og de seks linjeføringer, som er bragt i forslag. To af linjeføringerne vil medføre ganske mange kilometer asfalt gennem Vejen Kommune – og vil også byde på to til- og frakørselsramper dels ved Bække og dels ved Gesten. Hvordan det modtages, må vi se tiden an. Men ud over den forståelige utryghed omkring støj og negativ indvirkning på natur og miljø så vil en ny motorvej også give nogle muligheder. GOD SØNDAG

Annonce