Annonce
Sønderborg

Træskulpturfestival på havnen aflyses

Arkivfoto: Claus Thorsted
Forsamlings- og indrejseforbud umuliggør Sønderborgs populære træskulpturfestival denne sommer.
Sønderborg: Woodsculptures program for denne sommer rykker til juni 2021. Det er første gang i WoodSculptures historie, at festivalen bliver aflyst.
Den internationale træskulpturfestival, hvor kunstnere fra hele verden på en uge gør kunstværker ud af egetræstammer, aflyses i år på grund af forsamlings- og indrejseforbud.
WoodSculpture 2020 stod i Genforeningens tegn og havde derfor en særlig skulptur og et særligt samarbejde på plakaten. I stedet for at lave hver sin skulptur skulle kunstnere fra Litauen, Danmark og Tyskland have arbejdet sammen om et fælles værk.
Annonce
- Det var et ret specielt arrangement, vi havde planlagt i år. Kunstnerne skulle arbejde sammen om ét stort projekt fra begge sider af grænsen. Det er jo noget meget specielt, at kunstnere skal arbejde sammen ud fra en anden persons oplæg – normalt arbejder man jo selv med sit eget værk, siger Finn Johannson, der er formand for Uwe Wollf’s Fond, der er arrangør af WoodSculpture sammen med Sønderborg Kommune.
Festivalen bliver gennemført i 2021 med samme tema. Alle deltagere har sagt ja til at komme i 2021.
WoodSculpture har foregået hvert år siden sommeren 2012. I 2021 vil det foregå den 20. – 26. juni.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund For abonnenter

Legolands teknikere ordner alt fra videoovervågning til årets nyeste forlystelser: - Det er ligesom at få noget fra Ikea

Annonce