Annonce
Aabenraa

Trævirksomhed investerer i nyt maleanlæg

Frøslev Træ har netop igangsat et maleanlæg, der skal bringe virksomheden op i Europas øverste liga indenfor professionel overfladebehandling af træ.

Annonce

Aabenraa: Frøslev Træ har trykket på startknappen til et moderne maleanlæg, der gør den sønderjyske træproducent i stand til at levere det nyeste indenfor overfladebehandlinger.

Anlægget er designet, så det kan tilrettes maling til både indvendig- og udvendig brug. I modsætning til traditionelle maleanlæg kan det nye anlæg påføre to lag maling i én arbejdsproces. Sammen med to selvstændige tørreovne betyder det, at malerbehandlingen er både hurtig og effektiv.

- Vi ser en stadig større efterspørgsel på overfladebehandlet træ, og for os var etableringen af et maleanlæg et naturligt næste skridt i vores ambition om at have al træforædling på én adresse. Med kontrol over hele produktionsprocessen, samt færre interne logistikomkostninger, kan vi altid kortfristet levere kvalitet i top til yderst markedsattraktive priser, siger direktør Martin L. Petersen.

/EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Vandski stjålet fra båd på land

Regionalt For abonnenter

X Factor-Emil slår sig løs til Dirty Dancing og har sin egen playliste på karaokebaren: - The Beatles er fed at fyre den af til

Annonce