Annonce
Haderslev

Trafikal udfordring: Central vej i Haderslev spærres i op til tre uger

Det er ved Filisofgang at Bredgade spærres af i op til tre uger fra mandag den 2. marts klokken ni. Foto: Haderslev Kommune
Arbejdet med supercykelstien skrider frem, men først er Provas, Haderslev Fjernvarme og Haderslev Kommune nødt til at spærre Bredgade af.
Annonce

HADERSLEV: Det kan måske være en god idé allerede nu at begynde at tænke på alternative ruter, hvis man er en af dem, der dagligt kører på Bredgade.

Fra mandag den 2. marts og op til tre uger frem bliver Bredgade spærret ved det tidligere banelegme, det oplyser Haderslev Kommune i en pressemeddelelse.

Gaden bliver spærret af flere årsager.

Provas skal renovere en eksisterende kloakledning i vejen. Haderslev Fjernvarme skal krydse vejen med to store fjernvarmeledninger. Haderslev Kommune skal lægge signalkabler i jorden, så supercykelstien kan indarbejdes i det eksisterende signalanlæg i Bredgade ved Filosofgang.

Arbejdet med at lægge nye fjernvarmeledninger i jorden og opbygge ny cykelsti på det tidligere banelegeme i Haderslev er allerede i gang, og nu er projektet nået så langt, at det er nødvendigt at afspærre Bredgade ved Filosofgang.

Lukningen af Bredgade starter klokken ni, når den værste morgentrafik er vel overstået.

Mens der for bilister vil være omkørsel via Omkørselsvejen, så vil der i hele perioden være adgang for gående og det vil stadig være mulighed for at parkere ved Filosofgang.

Den nye supercykelsti skal skabe en sikker cykel- og gangforbindelse fra den vestlige del af Haderslev og til Haderslev Havn.

Efter planen skal supercykelstien være færdig i juni i år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Debat: Luk turistkontoret i Ribe

Annonce