Annonce
Regionalt

Trafikformand: Vi ser med alvor på sagen

Annonce

Morten Andersen, formand for bestyrelsen i Fynbus, hvad er din reaktion på kendelsen, der idømmer FynBus, Sydtarfik og Midsttrafik en bøde på syv millioner kroner?

- Vi ser med stor alvor på, at der kommer en kendelse, som der kommer her. Det vi vil gøre er, at nærstudere det, der står, og vurdere, hvordan vi stiller os over for det.

Har bestyrelsen for FynBus været vidende om, at der ikke er blevet fulgt op på, om betingelserne for udbuddet er overholdt?

- Det er jo ikke en bevidst handling, som nogen har foretaget sig. Som sagt, vi ser med alvor og bekymring på sagen, men vi kan ikke genkende det, der er i sagen. Derfor vurderer vi nu med de øvrige trafikselskaber, hvordan vi skal forholde os til det.

Men der er jo vognmænd, der har råbt op om det, så nogen har jo vidst noget?

- Altså, der kommer en klage på det her, og det er så den, der bliver fortolket på. Vi er ikke enige i de vilkår, der er lagt til grund for den kendelse. Garantiudbuddet er genudbudt, og det vi har gjort er, at vi har lovligjort alle de biler, der har kørt for os hele tiden. Vi har ikke indført en bestemmelse med henblik på at vognmændene skulle ud og skifte en masse biler ud. Det har aldrig været vores hensigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Corona sender en hel skole hjem: 500 elever må tidligst komme i skole igen på tirsdag

Annonce