Annonce
Kolding

Trafikken er halveret: Grønt lys til vejarbejde i myldretiden

Kolding Kommune giver tilladelse til, at vejarbejde må foregå også i den sædvanlige myldretdid. Arkivfoto: Ludvig Dittmann
Annonce

Kolding: Normalt er det ikke tilladt at udføre anlægsarbejde på de mest travle af Koldings veje i myldretiden. Men aktuelle trafiktal på udvalgte knudepunkter viser, at trafikken er tæt på at være halveret. Derfor er begrænsningen midlertidig ophævet, oplyser Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

De helt nye trafiktal viser, at trafikken på hverdage er reduceret med 45 procent på blandt andet Fynsvej, Vejlevej og Sydbanegade. Derfor giver Kolding Kommune en midlertidig tilladelse til, at vejarbejde kan foregå på hverdage i hele tidsrummet mellem klokken 06 og 18.

- Vi vil gerne give entreprenørerne mulighed for at udnytte situationen og måske få overstået arbejde, som ellers kunne genere trafikken, når samfundet igen er i fulde omdrejninger, fortæller Martin Sejersgaard, områdechef i by- og udviklingsforvaltningen.

Den midlertidige tilladelse får blandt andet betydning for Trefors arbejde med at lægge nye drikkevands-ledninger på Fynsvej og Vejlevej og for vejprojektet på Højvangen, hvor der bliver bygget et nyt vejkryds.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce